Intersecţie blocată, muzică la maxim şi miros de urină - practicile taximetriştilor de la Baia Comunală

Intersecţie blocată, muzică la maxim şi miros de urină - practicile taximetriştilor de la Baia Comunală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Staţia de taxiuri din imediata apropiere a Băii Comunale îi nemulţumeşte pe unii dintre locuitorii zonei, deranjaţi atât de gălăgie, cât şi de limbajul şoferilor. Oamenii se plâng cu precădere că taxiurile oprite de-a valma blochează de multe ori intersecţia şi obturează vizibilitatea şoferilor aflaţi în trecere. În plus, deşi există o toaletă publică, la câțiva metri de stație, şoferii preferă să se uşureze în natură, iar mirosul pregnant de urină le inundă locuințele ori de câte ori deschid geamul. ”Ani buni ne-am chinuit cu adrese la primărie şi până la urmă am reuşit de le-am adus o toaletă ecologică. Numai că ei nu o folosesc. Îşi fac nevoile ca şi înainte, în vecinătatea blocurilor, pe unde apucă şi fără ruşine”, ne-a povestit un locuitor. Tot acesta este revoltat că nu se poate odihni noaptea din cauza gălăgiei provenite din staţia de taxiuri. ”Noaptea e nenorocire, muzica e la maxim, se aud şi staţiile radio, ca să numai vorbim de limbajul lor colorat. Nu am nimic cu ei, muncesc să-şi câştige pâinea, dar trebuie să aibă un comportament civilizat”, sugerează interlocutorul nostru.

Citit 1826 ori Ultima modificare Luni, 18 Februarie 2013 10:43

5 comentarii

 • postat de Marius
  Luni, 18 Februarie 2013 20:20
  Pentru Iulia Chitic
  Fata draga, lasa jurnalismul si la munca. Trebuia sa prezinti pareri de la cei multumiti. Eu locuiesc chiar la un bloc mai sus pe Basarabiei si deseori apelez la taxi, dar nu la cele 2-3 firme care au marletii in zona. Iar cand trec pe acolo pe jos sau cu auto e teroare. Nu respecta nici o regula de stationare, iar de pornire nici atat. Ai impresia ca este miting zilnic in tara lui Mitica/Stan/Papura voda. Politia comunitara a spus ca nu-i poate amenda ca patronii firmelor platesc. Nu stiu ce platesc dar si locuitorii zonei, riveranii si cei din oras cu treburi pe la banca/Renel/Baie/Universitate, platesc impozite reale si taxa de habitat.Stane daca nu te pricepi la administratie si consilierii tai nici atat concesioneaza administratia unui japonez frate si tu continua cu ce stii.Daca stii ceva.
  1
  0
  Raportează
 • postat de Unul satul de ei...
  Luni, 18 Februarie 2013 12:52
  Problema este in intersectia strazilor Garii si Traian, nu in statia TAXI propriu zisa. Parcheaza cum ii trece capul, vin pe contrasens, blocheaza intersectia, statia de tramvai, arunca paharele de cafea si altele pe jos. De ce nu sunt amendati de politia comunitara sau cine e in masura sa o faca?
  1
  0
  Raportează
 • postat de Luca
  Luni, 18 Februarie 2013 12:26
  500. De taxiuri ar fi arhisuficiente pentru orasul galati.masini mai putine,soferi mai linistiti,statii aerisite,masini intretinute,clienti multumiti=taximetrie civilizata!!...(la firma din poza e o rusine sa asculti manele ca te rad colegii,daramite sa dai si tare!)
  1
  0
  Raportează
 • postat de Un taximetrist
  Luni, 18 Februarie 2013 12:14
  Pai daca primaria incaseaza de la 850 de prosti cea mai mare taxa de licenta din tara....In toate statiile gasesti cate 20-30 de taxiuri.cui ii folosesc statiile super aglomerate de taxiuri,cu taximetristi disperati sa faca bani de taxe si impozite?..ca sa nu mai spunem ca nu exista nici un cos de gunoi in statia aceea de la baia comunala,iar wc- urile sunt infecte si negolite cu saptamanile.galagia,blocarea intersectiei o fac cei de la firma AS,la o suta de metri mai in spatele locului de unde este facuta fotografia.ei sunt manelistii sefi,cu cei mai "educati" soferi pe care i a avut vreodata orasul galati!!... Nu ca reclamatiile nu ar fi intemeiate,dar ar fi bine sa se stie care sunt circumstantele care duc la asemenea probleme.cei de la baia comunala nu sunt singurii!!!...
  1
  0
  Raportează
 • postat de galatean
  Luni, 18 Februarie 2013 11:21
  Ce pretentii sa ai de la niste manelisti notorii ?!?
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.