Acelaşi număr de locuri la buget, pentru admiterea de la „Dunărea de Jos”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos” va scoate la concurs la admiterea din vară tot atâtea locuri la buget ca şi în anul precedent.

Este vorba despre 1812 locuri la ciclul de studii de licenţă şi 770 la masterat. Cifrele au fost stabilite de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, care a oferit doar numărul total de locuri bugetate, nu şi o distribuire a acestora pe domenii de studiu.

Anul trecut, Ministerul Educaţiei a trimis defalcat pe domeniul tehnic şi pe cel netehnic. Anul acesta însă, din câte se pare, şefii învăţământului vor lăsa universităţile să decidă singure câte locuri vor primi fiecare domeniu în parte.

La nivelul Universităţii „Dunărea de Jos”, această distribuţie se va face în urma unei întâlniri pe care Rectoratul o va organiza cu toţi decanii facultăţilor, urmând ca decizia finală să o ia Senatul universităţii.

În ce priveşte masteratele care vor scoate locuri bugetate la concurs, trebuie spus că „Dunărea de Jos” pregăteşte o serie de surprize: este vorba despre câteva specializări noi, ce vor fi anunţate curând.

Citit 1660 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.