Apel către societatea de transport în comun: "Vrem un troleu care să meargă din Ţiglina pe Coşbuc"
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Apel către societatea de transport în comun: "Vrem un troleu care să meargă din Ţiglina pe Coşbuc"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din punct de vedere al transportului public, Ţiglina 1 este un cartier binecuvântat, majoritatea liniilor care fac legătura între zonele oraşului tranzitând această zonă. Cu toate acestea, îndeosebi pensionarii, sunt nemulţumiţi că zona bulevardului George Coşbuc le este extrem de greu accesibilă. Orice drum la cimitir, depozite sau supermarketurile din zonă este pentru ei greu de străbătut. „Ţiglina 1 e ruptă din punct de vedere al transportului public de zona George Coşbuc. Adică eu trebuie să merg până la Casa de Cultură ca sa iau un mijloc de transport cu care să ajung la cimitir, la depozit sau la supermarket. Am vrea un troleibuz sau un autobuz care să meargă de aici pe Coşbuc", este de părere Mihai Mânzăţeanu, un pensionar în vârstă de 80 an.

Citit 1685 ori Ultima modificare Duminică, 17 Martie 2013 16:26

9 comentarii

 • postat de domydodo
  Vineri, 05 Aprilie 2013 19:42
  semnaiti petitia

  Interesul public mai presus de gustul publicului


  http://www.petitieonline.ro/petitie/interesul_public_mai_presus_de_gustul_publicului-p57870154.html"
  0
  0
  Raportează
 • postat de domydodo
  Vineri, 05 Aprilie 2013 19:41


  Interesul public mai presus de gustul publicului

  0
  0
  Raportează
 • postat de domydodo
  Vineri, 05 Aprilie 2013 19:28
  eu propun sa fie scoase toate tramvaiele din oras ...ori inlocuite cu autobuze ori cu trolebuze daca vor sa consume energie electrica...SUSTINE UN MEDIU CURAT
  0
  0
  Raportează
 • postat de stefan badita
  Joi, 28 Martie 2013 00:34
  a fost in trecut traseul 12: tiglina 3-> bd. cosbuc -> cimitirul stefan cel mare.

  PROPUN SI AM MAI PROPUS SI IN TRECUT REINFIINTAREA ACESTUI TRASEU, CU INDICATIVUL 13 CACI ACUM 12 FACE CURSE INTRE METRO SI PIATA CENTRALA. SA FIE DIN 30 IN 30 DE MINUTE (ADICA 2 MASINI) PE ACEST TRASEU CU PLECARI SIMULTANE DIN CELE 2 CAPETE (TIG 3 SI BARIERA SAU CIMITIR STEFAN CEL MARE).

  Cum in Tiglina 3, 9 si 104 vin la 15 minute (adica fiecare din 30 in 30 de minute) ar fi interesant sa se vina cu inca 2 autobuze pe traseul 13 si sa se faca un interval de 10 minute si anume:

  la fix + si jumate sa vina traseul 9
  la si 10 + si 40 sa vina traseul 13 (care se poate deplasa chiar si prin Francezi dar e nevoie de un alt grafic)
  la si 20 + fara 10 sa vina traseul 104 (care poate fi renumerotat in traseul 24)

  mai propun si schimbarea numarului traseului 19 Complex Siret -> Francezi -> Gradina Publica cu numarul 27, deoarece multa lume confunda traseul cu destinatia si se urca crezand ca ajung in Micro 19. (apropo ca sa ma laud putin eu am fost cu ideea mutarii traseului 19 prin francezi)
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Marți, 19 Martie 2013 09:08
  Eu vreau un mijloc de transport in comun gratuit pentru pensionarii frustrati, care sa duca la Ciorogarla, bineinteles doar dus! Si altul dus-intors, care sa faca legatura cu un oras civilizat din Romania, unde autoritatile de acolo, s-au gandit si la tineri! Sibiu, Constanta, Timisoara, Tg. Mures, Oradea, Brasov, Cluj-Napoca + alte 101 orase!
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Luni, 18 Martie 2013 16:48
  si eu a-si vrea un transport public, fara prea multe timpenii de reduceri si gratuitati pentru persoane ce nu prea merita acest lucru. un sistem local de transport civilizat, cu multe combinatii de abonamente ce ar incuraja folosirea lui, cu mijloace moderne si civilizate de transport, cu calatori civilizati si care ar avea si un profit de pe urma unei bune gindiri manageriale si nu ar inghitii fonduri bugetare care sa ascunda minciuna si politica unui sau altui partid. credeti ca visez? va inselati. mergeti in orice oras european si o sa va convingeti. cit despre maxi-taxi, eu cred ca trebuie sa la multumim dar nu se pot inlocui decit in timp cu o reasezare a gindirii de transport public urban ce aduce beneficii sau macar nu saraceste in asa hal ca cel din galatiul actual. sa traiasca partidele, ca de la ele noi mincam...acum, si de mult timp saminta amara a stampilarii unor hirtii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Maria
  Luni, 18 Martie 2013 13:29
  eu vreau transport in comun pina la Girboavele, pentru noile cartiere din nordul orasului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de calator
  Luni, 18 Martie 2013 10:35
  si eu vreau ca traseul 22 sa mearga pana in micro 39. cum era odata. aici este grosul populatiei din cartierul aeroport. se poate lungi traseul? sunt cateva sute de metri in plus?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Teach
  Luni, 18 Martie 2013 07:13
  Fara prea multa bataie de cap s-ar putea face linia de troleu Tiglina I (rondou - intoarcerea) - Parc CFR(intoarce) - care o ia pe Cosbuc ... singurul punct mai dificil va fi la Tribunal ...cand sa intre in Cosbuc. Linia de la Parc CFR pana la Autobaza TRANSURB e functionala ... mai ramane sa faca linia pe Cosbuc si rondoul.

  In plus daca ar scoate pe piata un nou tip de abonament cu doua 1/2 de traseu de ex Port-Centru(prima 1/2) + Centru Parc CFR (a doua 1/2)... la pret de abonament de 1 linie... si mai sunt zeci de combinatii care ar permite deplasarea elevilor la scoala si/sau a angajatilor la munca :(
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.