Galaţiul îşi trage circuit de raliu! Infrastructura există, trebuie doar exploatată

Galaţiul îşi trage circuit de raliu! Infrastructura există, trebuie doar exploatată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Amatorii de sport extrem pe patru roţi sunt aşteptaţi să-şi rupă gâtul ' Bacalbaşa calificat în semifinalele "Românii au talent" * O nouă afacere de succes la Priponeşti


Galaţiul intră în lumea bună a sporturilor cu motor cu o investiţie minimă! După ce s-au făcut zeci de studii de fezabilitate ce au vizat atât infrastructura rutieră, cât şi situaţia bazelor sportive de la nivelul oraşului Galaţi, oficialii din Primărie au ajuns la concluzia că pot lovi doi iepuri dintr-o dată. Se pot strânge bani din turism şi sport fără stadion de Champions League, la fel cum se pot evita şi nemulţumirile şoferilor, fără a băga prea mulţi bani în drumuri. Noul Galaţi se va naşte pe ruinele fostului oraş. "Nu avea niciun rost să băgăm sute de milioane de euro în drumuri, în stadion, în Sala Sporturilor sau în Mall-uri. De acum înainte vom lucra numai şi numai cu ce avem în teren şi vom valorifica la maxim specificul locului. Am luat decizia de a nu reabilita nicio stradă din municipiu, şi, mai mult, le vom săpa şi pe cele care au un asfalt relativ bun. Astfel vom putea crea un circuit off-road ce nu va fi cu nimic mai prejos decât cele mai bune din lume. De unde mai pui că cei care deţin proprietăţi cu ieşire la stradă pot face un ban cinstit vânzându-le concurenţilor apă, închiriind camere sau pur şi simplu luând o taxă pe duş pentru cei care se vor afunda mai mult în noroi. Sper ca în câţiva ani Galaţiul să devină un Monte-Carlo al off-road-ului. Am şi luat legătura cu cei de la Vega pentru a distruge ce mai e de distrus, astfel că în vară putem demara primul Raliu al Dunării", a declarat primarul Galaţiului într-o conferinţă de presă. Mai mult, city-managerul Aurel Vlaicu a ridicat puţin miza, visând şi la turism nautic. "Sperăm ca Mama Natură să ne ajute cu inundaţiile anul acesta. Vă daţi seama că, în cazul în care Faleza Inferioară va fi inundată, vom putea aduce o banană gonflabilă să plimbăm turiştii pe la toate localurile. Fostul vice-primar a avut o idee lăudabilă, aceea de a aduce biciclete pe Faleză. Noi ne gândim serios să înfiinţăm o bază de caiace în apropiere de Libertatea 2000, astfel încât cei care nu se vor putea bucura de banană să aibă măcar parte de vâslit", a spus Aurel Vlaicu. "Mi se pare o idee extraordinară. Şi aşa strada mea, Libertăţii, nu a mai fost asfaltată de pe vremea lui Dej. Acum nu îmi rămâne decât să aştept turiştii cu pâine şi sare. Mă gândesc numai că va fi complicat să le servesc şi un tradiţional pahar de vin, având în vedere că beciul va rămâne sub nivelul nămolului", ne-a declarat Vasile Inundaţulescu, de pe Strada Libertăţii.

Românii n-au talent: Spiderman se întoarce

Caz şocant la Pro TV! Realizatorii emisiunii "Românii au talent" au luat decizia de a schimba puţin formatul producţiei, pentru a califica direct în semifinale, fără preselecţii prealabile, trupa vocal instrumentală "Băieţii de la Consiliul Judeţului". Formaţia condusă de binecunoscutul preşedinte de Consiliu Judeţean, anestezist prin formare, Spiderman prin vocaţie şi politician prin greşeală, Nicolae Bacalbaşa, a sărit direct în fazele finale ale concursului după ce producătorii au văzut prestaţiile membrilor săi pe Facebook. "La un show intitulat "Românii au talent" nu putea să lipsească un astfel de ansamblu. Cum să treci cu vederea un medic ce dă decizii care afectează un întreg judeţ, în timp ce cu o mână anesteziază o pacientă ce urmează să-şi facă mărire de sâni la un dentist, iar cu cealaltă mână îşi pălmuieşte un subaltern? Unde mai pui că face toate lucrurile astea în timp ce este îmbrăcat în Spiderman. Sincer cred că un astfel de număr bate lejer orice mentalist sau barman", a declarat Smiley pentru Reuters. Decizia mai-marilor de la Pro TV i-a luat prin surprindere pe ceilalţi concurenţi. "Eu unul m-am chinuit zece ani să fac o coloană sonoră pentru "Căţeluş cu părul creţ". De unde mai pui că după ce am realizat-o, am mai căutat şi nişte fete care trebuia să danseze cu animalul în braţe. Asta este discriminare pe faţă", ne-a declarat în exclusivitate Aurelian Temişcan. Pe de altă parte, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi s-a declarat încântat de performanţa sa. "Deşi nu mă înscrisesem în acest concurs, mă bucur că am ajuns în semifinale. Promit că, pentru a atinge finala, voi anestezia şi vreo două blonde, aşa ca să moară Irimia de necaz", a spus acesta. Surse de încredere din cadrul Consiliului Judeţean Galaţi spun că Nicolae Bacalbaşa şi-a angajat deja o echipă de coregrafi, care să îi pună la punct pe "Băieţii de la Consiliul Judeţului" cu cele mai noi mişcări scenice. Aceleaşi surse ne spun că mai mult de jumătate dintre angajaţii Consiliului au intrat deja în concediu medical, după ce au fost folosiţi pe post de recuzită de trupa şefului suprem.

Priponeştiul va fi în aer

Interpol-ul a intrat în alertă maximă în ultimele zile ale lunii trecute. Se pare că cel mai mare traficant de droguri al tuturor timpurilor, Pablo Escobar a înviat. Mai mult, acesta a cumpărat foarte mult pământ în nordul judeţului Galaţi, în Comuna Priponeşti şi are de gând să reintre puternic pe piaţa drogurilor. "Senor Paco nu a ales întâmplător această locaţie. În primul rând, domnia sa a mers pe ideea că aici vor veni americanii de la Chevron, pentru a exploata gazele de şist. Toată lumea ştie că americanul fără droguri e ca Pepsiul fără acid. Mai mult, suntem aproape de Vaslui. Putem face un lucru extraordinar pentru comunitate. Înlocuind alcoolul cu drogurile, vom scădea rata omorurilor casnice. Toată lumea ştie faptul că oamenii drogaţi sunt în general mai calmi decât cei băuţi. Profitând de apropierea Vasluiului ne mai putem baza şi pe un aflux continuu de domnişoare, sătule de cârnaţi româneşti, dar mereu dornice de banane americane. Chiar dacă drogurile şi prostituţia sunt momentan ilegale, nu cred că vom avea parte de prea multă opoziţie", a declarat Ionuţ Kalaşnikov, un apropiat al lui Escobar.

Porcul zburător
Vine 1 mai. Gălăţenii ce au de gând să se delecteze cu ceafă de porc dietetică trebuie să se gândească serios dacă vor să-şi petreacă următoarea vacanţă prin ţările calde. Nu de alta, dar, pe timp de criză, o companie aviatică a venit cu o idee cel puţin năstruşnică. Astfel, şi atenţie, aceasta este o ştire cât se poate de reală, clienţii care zboară cu liniile aeriene Samoa Air pentru scurte călătorii până la vecinii din Samoa Americană trebuie sa plătească 92 de cenţi per kilogram, pentru fiecare zbor. „Este incredibil! Aşa ceva nu am mai auzit de când mama m-a făcut! Cum adică să mă taxeze la kilogram? Păi eu m-am chinuit să-mi cresc ceafa şi burta după cure intense cu slănină şi grătare! Ce vor zice tovarăşii mei acum, dacă mă apuc să slăbesc? Asta e discriminare pe faţă”, ne-a declarat Ion Ghiul, membru al lumii interlope gălăţene.
Bute în organigrama "Noului Oţelul"
Patronul Oţelului a luat decizia de a-i oferi o slujbă fostului campion mondial la box profesionist, Lucian Bute. "În primul rând, Bute e un simbol al Galaţiului. În al doilea rând el va ocupa postul de director de comunicare, lucru ce îi va fi util şi ca antrenament. În cazul în care vreun ziarist va mai scrie de rău de Oţelul va simţi pe falca lui stânga de Pechea", a spus Adamescu.
Boldea, supărat că i s-a stricat imaginea
Fostul deputat Mihail Boldea s-a arătat total indignat, după ce procurorii DIICOT au spus că se iubeşte sincer cu o procuroare în vârstă de 55 de ani. "Nu îşi dau seama că această asociere îmi distruge imaginea? Cum adică, eu, care am avut prietene minore, să mă încurc cu băbătii? Eu sunt în cel mai rău caz pedofil, în niciun caz gerontofil", a spus Boldea.
Maneaua intelectuală

Adrian Copilu Minune vrea să se relanseze pe piaţa muzicală din România. Vrea să creeze maneaua pentru avansaţi. Drept urmare, Wonderkidul a ales să se înscrie în clasa zero, pentru a putea înţelege pe deplin versurile ce le va compune. „Trebuie să intru şi eu în rândul lumii. Încep încet, trebuie întâi să învăţ să scriu, după care îl bat la fund pe Eminescu”, a declarat cel mai mic manelist din lume pentru emisiunea Abces din Rect.

Galaţiul atomic
Galaţiul se înfrăţeşte cu Phenianul. Astfel, Parlamentul României a trimis o trupă de şoc la Phenian pentru a ajuta poporul nord-coreean în combaterea capitaliştilor americani. Comisia, condusă de gălăţeanul Florin Pâslaru, vrea să-l convingă pe dictatorul King Jong-un să cumpere o cantitate importantă de plase pescăreşti de la malul Dunării. "Avem experienţă bogată în plase. Vrem să o împărtăşim cu fraţii noştri de peste mări şi ţări. Nu cu rachete balistice poţi să-i fraiereşti cu americani. Poţi să o faci lejer cu nişte plase deghizate-n bombe atomice", a declarat Florin Pâslaru pentru BBC.
Restructurări în viaţa studenţească
După ce Cristi Mortu, fostul administrator al Casei de Cultură a Studenţilor, a fost înlocuit de PSD cu producătorul de lumânări Cristinel Aurelian Ghiorghe, politicienii vor să meargă mai departe. Şefii de cămine vor fi înlocuiţi cu proprietari de video-chaturi, iar şefii cantinelor cu administratorii unor firme de pompe funebre. "Aşa, directorii vor fi cointeresaţi de performanţă", a spus Victor Ponta.
Vameşii au rămas fără şpagă
Vameşii gălăţeni le-au pus gând rău animalelor. Săptămâna aceasta, cea mai nouă componentă a echipei de pe graniţa de est a Uniunii Europene, Lady-câinele antitabac, a reuşit să destructureze singură o întreagă reţea de traficanţi de ţigări ce acţionau prin punctul Galaţi-Rutier. "În condiţiile astea nu mai putem lucra. De când Lady este în echipa noastră nu mai putem lua o şpagă serioasă. Am încercat orice - şi biscuiţi canini şi oase - nimic nu merge. Ea se încăpăţânează să-i prindă pe toţi. Cred că îmi voi da demisia luna viitoare, căci am auzit că ne vor dota cei de la MAI şi cu hamsterul antidrog. Nu îmi mai pot creşte copii numai din salariu", ne-a spus Ion Şpăguliţă, vameş în tura de noapte la Giurgiuleşti.
Sportul bananier
George Copos a atins culmea economiei. După ce Rapidul a fost băgat în insolvenţă, patronul prăjiturelelor a ales să taie la sânge salariile şi primele angajaţilor. După ce a dat afară vreo 15 purtători de ghete de fotbal şi jumătate din stafful tehnic şi administrativ, patronul a ajuns şi la copiii de mingi. Regulamentul Ligii Profesioniste de Fotbal impune ca fiecare echipă organizatoare să aibă pe margine opt copii de mingi. La Rapid, pentru prestaţia lor, aceştia sunt plătiţi cu o banană şi o sticlă de apă plată. La ultimul meci din campionat disputat pe teren propriu, Rapidul a avut numai patru copii de mingi. „Ăştia mici trebuie să înveţe de la vârste fragede ce înseamnă munca. Trebuie să vadă pe pielea lor cât de greu se câştigă banana. Până să ajung multimilionar am muncit pentru fiecare banană!”, şi-a explicat Copos gestul pentru revista Sportul Sătesc.
Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3274 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 00:55

-

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.