Aur pentru căsnicia soţilor Simionescu - Dragostea poate să ţină toată viaţa

Aur pentru căsnicia soţilor Simionescu - Dragostea poate să ţină toată viaţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Că dragostea trece prin stomac este deja o realitate! Dar că poate dura toată viaţa, o pot dovedi cu prisosinţă soţii Antoneta şi Gheorghe Simionescu din Galaţi, care aniversează astăzi 50 de ani de căsnicie. Nunta de aur a soţilor Simionescu este un moment unic nu doar pentru cei doi sărbătoriţi, ci pentru întreaga lor familie: doi copii, patru nepoţi şi micuţa strănepoată Antonia-Maria, botezată astfel în semn de respect şi preţuire pentru veterana familiei.

Cei doi miri de aur s-au cunoscut la serviciu. Doamna Antoneta este o bucătăreasă minunată, nu doar pentru propria familie, ci pentru toţi cei care au avut ocazia să-i guste din delicioasele feluri de mâncare pregătite la cantinele la care a lucrat. Fiica şi fiul soţilor Simionescu au învăţat lecţia unei căsnicii trainice de la părinţii lor, dovadă că au adunat deja fiecare 30 de ani, respectiv, 19 ani de căsnicie! Secretul căsniciei soţilor Simionescu îl reprezintă dragostea, grija şi mai ales responsabilitatea faţă de copii. Pentru ei au fost mereu uniţi şi puternici, iar Dumnezeu i-a ferit de rele.

Pentru că aniversarea acestei jumătăţi de veac de căsnicie pica în mijlocul săptămânii, cei doi miri au sărbătorit deja evenimentul alături de cei dragi. Iar cel mai emoţionant moment pentru nepoţi a fost să-şi vadă, pentru prima dată în viaţă, bunicii sărutându-se! Deh, discreţia de odinioară! Nouă nu ne rămâne decât să le urăm soţilor Simionescu „La mulţi ani!”, şi să ajungă sănătoşi la nunta de diamant!

Citit 1443 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2013 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.