Ajutor nesperat la Buciumeni. Casă nouă pentru patru copii nevinovaţi

Ajutor nesperat la Buciumeni. Casă nouă pentru patru copii nevinovaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru copii minori din Buciumeni şi mama lor, rămasă singurul sprijin deocamdată, au primit prin bunăvoinţa unor oameni cu suflet o casă nouă, după ce şi-au pierdut locuinţa într-un incendiu.

„Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) România, Primăria comunei Buciumeni, judeţul Galaţi şi Asociaţia Serviciul Umanitar pentru Penitenciare (ASUP) - Filiala Moldova au inaugurat săptămâna trecută în localitatea Buciumeni o nouă locuinţă pentru o familie afectată anul trecut de un incendiu, în urma căruia au pierdut tot ce aveau.

Familia Lala şi Dănuţ Triţă trecea prin momente grele chiar şi înainte de incendiu, datorită sărăciei în care trăiau, dar şi a faptului că Dănuţ, cel care ar fi trebuit să fie un sprijin pentru soţie şi pentru cei patru copii minori cu vârste între 5 şi 11 ani, are de ispăşit o pedeapsă datorită unei fapte necugetate pe care a comis-o.

În urma unei evaluări, acest caz a fost inclus în proiectul "Reclădind speranţe" prin care ADRA sprijină familiile aflate în momente de cumpănă ale vieţii. Prin efortul conjugat al voluntarilor ADRA şi ASUP din comuna Matca, dar şi cu sprijinul Primăriei Buciumeni, familia se bucură de o locuinţă frumoasă, confortabilă, care oferă copiilor condiţiile necesare creşterii şi dezvoltării lor, fericiţi fiind că românii de aproape sau mai de departe au dat dovadă de solidaritate.

Prin proiectul “Reclădind Speranţe”, în anul 2012, "ADRA a ajutat la construirea unui număr de cinci locuinţe aflate în mai multe regiuni ale ţării, locuinţe care fuseseră distruse de incendii”, ne scrie Sorin Goleanu, directorul ADRA România.

Citit 1590 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2013 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.