Programul Spectacolului de 1 Iunie organizat în Parcul Rizer

Programul Spectacolului de 1 Iunie organizat în Parcul Rizer
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anca Ţurcaşiu, teatru de păpuşi, discotecă în aer liber şi lansare de lampioane


De 1 Iunie, municipalitatea a pregătit un spectacol pentru toţi copiii Galaţiului, ce se va desfăşura începând cu ora 16,30 în Parcul Rizer. Gazde voioase vor fi prezentatorii radio Aiurel şi Aiurica, dar şi clovni şi jongleri veniţi de la Bucureşti. Copiii vor putea participa la ateliere de creaţie, jocuri şi concursuri şi vor putea sta de vorbă cu personajele preferate de poveste.

În deschidere, de la ora 16,30, sărbătoriţii se vor bucura de un spectacol de marionete: Teatrul „Gulliver” va prezenta „Cei trei purceluşi”. De la ora 17,30 au fost programate demonstraţii de karate cu micii sportivi înscrişi la Karate Club. De la 17,40, personajele din cărţile copilăriei vor invada parcul, până la ora 18,00, când va începe spectacolul de animaţie cu Anca Ţurcaşiu. Între orele 19,00 şi 19,40 a fost programat recitalul Alexandrei Lupoae şi al Mariei Cristina Crăciun, două talente ale muzicii uşoare gălăţene, după care se va da startul la dans pe diferite ritmuri: salsa, zumba şi balet. Între 19,50 şi 20,25, piticii cu veleităţi de vrăjitori sunt invitaţi la experimente trăsnite cu trupa Muşchetarii, după care distracţia se va încinge cu o discotecă în aer liber pe ritmuri  latino, cu Gabi Lupu.

După ce se va mai întuneca puţin, va începe Festivalul lampioanelor, când copiii care au rezistat pe baricadele distracţiei vor avea ocazia să lanseze lumini zburătoare.

Citit 4905 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2013 19:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.