Capcană pentru maşini: Pe Brăilei, groapă amenajată

Capcană pentru maşini: Pe Brăilei, groapă amenajată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar în staţia auto din Ţiglina I, în carosabil, o adevărată capcană pândeşte maşinile care nu ar încetini! Două scurgeri cu grătar metalic, într-o lucrare de asfaltare altfel bine finisată, sunt însă plantate foarte jos din construcţia străzii, producând pur şi simplu o groapă adâncă de mai bine de o palmă. Zona fiind aglomerată şi traficul nervos, nu ne-ar mira să ne trezim şi cu niscai ciocniri de maşini la ieşirea din groapă sau la ruperea de suspensii, la intrare.

Citit 1697 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2013 18:18

6 comentarii

 • postat de Vrem Noul Galati
  Vineri, 12 Iulie 2013 19:51
  Propun sa facem un blog ceva cu gropile, liniile de tramvai -drujbe functionale pentru pneuri, onduleurile strazilor "lucrate" doar in ultimii 2 ani, capace horror de canalizare intoarse invers fotografiate in acest oras! Postarea sa se faca in ordinea criteriilor: cat de circulata/importanta e strada, cat de mare e pericolul, cat de absurd sunt incalcate legile de administratorul strazii, constructorul lucrarii, responsabilii cu inspectiile din primarie, dar pe primul loc COSTUL TOTAL al harababurii.De ex o poza cu linia de tramvai de la capatul tramvaiului 8 ce "spinteca" un drum european E87 cu tiruri in tranzit international ar lua un premiu la orice concurs de fotografie Sunt locuri in care reasfaltarea s-a facut de multe ori fara consolidare.In sec 21 cand exista atata tehnica si logica nu suntem in stare decat sa ne plangem. Un grup al societatii civile , voluntari tineri ceva, sa faca o statistica updatata zilnic cu ajutorul dvs. in care sa se vada clar cat costa sa te faci ca faci, ca sa ai pretext sa cheltuiesti bani cu nemiluita.Numai ca s-a ajuns intr-un punct critic- fara consolidari si inspectii ne transformam in ruine.Inclusiv in ruine umane, fara un transport eficient nu exista progres, ci doar costuri si viata grea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gropar
  Marți, 09 Iulie 2013 17:56
  Socant, exclusiv! Pe strada dintre Modern si Galeriile de arta se formeaza un crater. Poze, baieti!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Platitor de taxe si impozite in Romanica
  Marți, 09 Iulie 2013 14:07
  @LordONE
  Ai mare dreptate stimabile domn, ca Basarabiei e facuta oarecum recent, nu stiu sigur cand, dar oricum se stie ca a stat inchisa mult timp pentru reparatii si acum se vede cum arata. Doar ca asta este rezultatul atunci cand lucrarile sunt facute de firmele care sponsorizeaza campaniile electorale si alte nevoi ale dragilor nostri alesi care ne tot conduc din '89. Si atunci cand ai "obligatii" fata de acesti sponsori si receptia lucrarii se face si se semneaza pe genunchi din birou sau la un paharel cu sponsorul. Ce sa mai vorbim de garantia lucrarilor ca nu o sa-ti dai singur la picioare cand stii cine ti-a facut lucrarea. Daca vreti va mai dau un exemplu concret si atentie la data de finalizare: Str. Bucurestii Noi asfaltata si finalizata anul trecut adica in 2012 pe data de 17 august si deja in trei zone s-a surpat trotuarul formand trei gauri in zone diferite cu un diametru de circa juma de metru si o adancime de vreo 30-40 cm. Intrebare: va face cineva trimitere la garantia lucrarii si sa remedieze problemele mai ales ca nu a trecut nici un an de la finalizarea lucrarii? Eu unu nu cred asta cata vreme executantul este Tancrad si a fost "atent" la momentul potrivit fata de mai marii din primarie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de LordONE
  Marți, 09 Iulie 2013 13:07
  @Platitor de taxe si impozite in Romanica

  Subscriu in totalitate, si unde mai pui ca Basarabiei a fost reabilitata acum cativa ani (doi daca nu ma insel), pe cand Brailei in zona Tiglinei, nu-mi mai aduc aminte cand....
  0
  0
  Raportează
 • postat de corleone
  Marți, 09 Iulie 2013 08:53
  foarte tare comentariul anterior !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Platitor de taxe si impozite in Romanica
  Marți, 09 Iulie 2013 08:46
  Mai copii nu mai aveati material pentru ce articol sa scrieti sau de la caldura ati intrat in pana de idei si articolul e facut de pe sezlong de la mare cu o poza de prin arhiva, ca doar asta nu a apartu azi noapte?
  Daca asta-i articol care credeti ca merita sa ocupe pagina ziarului ca-i un gratar putin lasat, va dau eu atunci un articol cu adevarat tare care cu siguranta va rupe gura targului. Cu o scurta plimbare si o camera foto pe strada 6 Martie(Basarabiei) o sa descoperiti ca sunt cratere unde in curand o sa poata juca v-ati ascunselea pana si tramvaiele si unde zi de zi circula atatea masini, deci nu putem spune ca e vreo ulita de la marginea satului numit Noul Galati. Asa ca scrieti articole mai serioase daca tot vreti sa face-ti o treaba nu doar praf in ochi, nu de alta da o sa ajungem sa nu mai vedem padurea de copaci.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.