Încurajări de la Florin Pâslaru pentru PRM-ista minune

Încurajări de la Florin Pâslaru pentru PRM-ista minune
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O ştire incredibilă a făcut turul României în această săptămână. Anca Cârcu, deţinătoarea celei mai mari averi pectorale din politica românească, a picat cu brio testul maturităţii. Planturoasa brunetă a luat puţin peste trei la Bac. "M-am ocupat mai mult de Vadim decât de viitorul meu. Eu credeam că trei e o medie bună, dar s-a dovedit că la Bac lucrurile stau puţin altfel decât în viaţă. În toamnă, nu o să-i mai dau satisfacţie fostului preşedinte PRM şi o să iau cele două probe la care am picat, matematica şi fizica”, a spus Anca Cârcu, pentru un ziar tabloid. "Din fericire, am trecut cu brio oralul. Au fost nişte profesori foarte drăguţi, care chiar mi-au zis că sunt profesionistă", a mai declarat aceasta.

Florin Pâslaru, colegul său în ale politicii, nu a fost deloc mirat de prestaţia tinerei. "Cu toţii o ştim pe Anca. Vreau să o consolez şi să îi spun că şi eu am luat Bacul destul de târziu. Asta nu m-a oprit să fiu un adevărat model în viaţă pentru tinerii din Spania şi Italia, care mi-au admirat spiritul antreprenorial. Ea mă poate completa. Sunt atâtea fete care au plecat în aceste ţări şi care ar putea vedea în Anca un adevărat idol", a spus PSD-istul gălăţean.


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1497 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2013 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.