Campanie VL „Eu vara nu dorm": Concediu în partea de nord a Litoralului, cu bani puţini

Campanie VL „Eu vara nu dorm": Concediu în partea de nord a Litoralului, cu bani puţini
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* "Viaţa liberă" vă dă o mână de ajutor în planificarea concediului * Sute de oferte de cazare, doar în Mamaia, Năvodari şi Costineşti * De la hoteluri de lux la apartamentele închiriate de particulari


E vremea concediilor, motiv numai bun de făcut planuri de distracţie. Tocmai acesta este motivul pentru care, începând de astăzi, vă vom aduce în atenţie mai multe variante de petrecere a concediului.

Pentru cei care doresc să-şi petreacă vacanţa în staţiunile din nordul Litoralului românesc există peste 250 de variante. "Viaţa liberă" a selectat câteva oferte pentru toate buzunarele, fără a pretinde că le-a găsit pe cele mai ieftine.

Iată câteva variante de cazare, atât la pensiuni, cât şi la hoteluri în Mamaia, Năvodari şi Constanţa.

Mamaia - fiţe şi nu prea

Vila Luminiţa este situată în staţiunea Mamaia, cu vedere spre lacul Siutghiol, având un debarcader unde puteţi practica sporturi nautice şi un parc de 1.500 mp unde puteţi pescui. Vila se află vizavi de Kudos Beach, Plaja H2O, Club Fratelli, Club Ego. O cameră dublă matrimonială vă scoate din buzunar până la 200 de lei pe zi, în timp ce un apartament cu două camere costă 290 de lei pe zi.

Hotelul Elegance este situat în centrul Staţiunii Mamaia, la aproximativ 50 de metri de plajă, posibilităţile de distracţie fiind multiple. Pentru o cameră dublă matrimonială trebuie să plătiţi 180 lei / zi.

Când ajungeţi pe Litoral, vă puteţi caza şi la Pensiunea Hanul Moldova, unde camera dublă matrimonială costă până la 170 de lei pe zi, camera dublă twin, 60 de lei pe zi, în timp ce camera cu şase locuri vă scoate din buzunar 180 de lei pe zi. Hanul este situat aproape de Aqua Magic, plajă, plecare telegondolă şi parc de distracţii.

Pentru Vila Antonio (fosta Vilă Maria C2), rezervăile se fac cu cel puţin două săptămâni înainte de sejur, şi cu plata unui avans stabilit de comun acord cu proprietarul. Camera dublă twin costă 130 de lei pe zi, camera triplă 140 de lei, în timp ce camera cu patru locuri costă 190 de lei pe zi.

Cei cu dare de mână se pot caza la vilele de patru stele din Complexul Verona, situate pe malul lacului Siutghiol. Turiştii beneficiază de parcare monitorizată video si păzită de personal calificat, dar şi de o plajă privată amenajată pe malul lacului. Camera dublă matrimonială costă între 400 şi 520 de lei pe zi.

Năvodari - vile şi hoteluri

În Năvodari, una dintre cele mai bune oferte vine dinspre vila Jeni, situată la aproximativ 600 de metri de mare, lângă tabăra Năvodari. Preţul unei camere ajunge până la 120 de lei pe zi. Preţuri un pic mai mari, între 150 şi 170 de lei camera pe zi, găsiţi la Hotelul  Corado, situat în centrul oraşului Năvodari, deschis pe tot parcursul anului.

Tot lângă Tabăra din Năvodari, puteţi găsi cazare la Vila Eriana, unde o cameră costă între 100 şi 350 de lei pe zi, sau la  Vila Maria, unde preţul unei camere variază între 120 şi 150 de lei pe zi.

Constanţa - opţiunea particularilor

Când vă faceţi planurile de concediu nu trebuie să uitaţi nici de Constanţa, unde veţi găsi suficiente oferte de cazare. Hotel Florentina din Constanţa pune la dispoziţia clienţilor camre duble sau triple, apartamente, toate fiind dotare corespunzător. O cameră la acest hotel costă între 120 şi 140 de lei pe zi.

O altă opţiune este Vila Ceara, situată în zona Delfinariului, loc numai bun pentru familiile cu copii. Pentru rezervarea unei camere, care costă 80 de lei pe zi, trebuie achitată contravaloarea unei nopţi de cazare.

Hotelul Arion din Constanta, clasificat la trei stele, este situat in vecinatatea Portului Constanţa, cu o vedere de ansamblu a acestuia, la doar zece minute de centrul oraşului. O cameră aici vă scoate din buzunar între 144 şi 212 lei pe zi.

Acestea sunt doar câteva variante de cazare pentru concediul de pe Litoral, dar nu trebuie uitate nici apartamentele particularilor. Trebuie doar să alegeţi varianta cea mai prietenoasă cu buzunarul dumneavoastră.

"Viaţa liberă" va căuta şi alte oferte de cazare, atât la mare, cât şi la munte, pentru a vă veni în ajutor atunci când vă planificaţi concediul.

Cum ajungi pe Litoral

Cei care vor să ajungă pe litoral au mai multe variante. Prima ar fi să folosească bacul, trecând fie pe la Galaţi, fie pe la Brăila. În afara taxei de trecere a Dunării, care, în funcţie de numărul de pasageri din maşină poate ajunge până la 23 de lei, nu aveţi prea multe de plătit. Acest drum nu este atât de circulat precum "drumul mării", care vă duce pe ruta Brăila - Viziru - Constanţa. În plus, suprafaţa asfaltică este foarte bună. Cea de-a treia variantă ar fi să ajungeţi până la Slobozia, după care să mergeţi până la Constanţa pe Autostrada Soarelui.

 

Citit 5201 ori Ultima modificare Luni, 15 Iulie 2013 12:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.