Campanie VL "Eu vara nu dorm"/ Concediu la soare, fără aglomeraţie: Un popas în drum spre Delta Dunării

Campanie VL "Eu vara nu dorm"/ Concediu la soare, fără aglomeraţie: Un popas în drum spre Delta Dunării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vă doriţi un cocediu la soare, dar aţi vrea să evitaţi aglomeraţia litoralului? Dacă da, atunci ofertele pe care vi le om prezenta astăzi în cadrul campaniei „Eu vara nu dorm” vă vor fi pe plac. Viaţa liberă a căutat câteva variante de cazare în drum spre Delta Dunării. Ne-am oprit ochii pe ofertele din Somova, Tulcea şi Isaccea şi iată ce puteţi găsi în această zonă. preţurile sunt valabile pentru o noapte.

Somova este o zonă foarte apropiată de Tulcea şi relativ uşor accesibilă de la Tulcea. În localitate sunt două unităţi de cazare, una de patru stele, Hotelul Dunărea, şi una de cinci stele, Delta Nature Resort.

Hotelul Dunărea este situat în perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, un loc perfect pentru petrecerea oricărui tip de vacanţă.  Preţurile unei camere variază în funcţie de anotimp, hotelul fiind deschis tot timpul anului, şi de zilele săptămânii. Astfel, o cameră dublă costă între 210 şi 275 de lei, iar un apartament pentru două persoane, între 330 şi 410 lei. În aceşti bani aveţi asigurat şi micul dejun.

Complexul Delta Nature Resort este situat pe malul lacului Somova, la 17 km de oraşul Tulcea şi pune la dispoziţia clienţilor piscină, saună, Jacuzzi, cameră de masaj, sală de gimnastică, teren de tenis, masă de tenis şi billiard.

Preţurile de cazare sunt însă pe măsură. O vilă costă între 250 şi 480 de lei, pentru două persoane, cu mic dejun inclus.

Dacă vreţi să vă cazaţi în localitatea Isaccea trebuie să ştiţi că aveţi şi varianta Penisunii Dunărea. Unitatea se poate zări cu ochiul liber din drumul european E87 şi se află chiar lângă o staţie peco. Pentru a afla preţul unei camere trebuie însă să contactaţi direct proprietarul, acesta rezervându-şi dreptul de a negocia direct cu clienţii săi. 

Mai aproape de Deltă, localitatea Tulcea vă pune la dispoziţie multe variante de cazare, cu preţuri pentru toate buzunarele.

Una dintre cele mai noi pensiuni din Tulcea, Pensiunea Cristal, pune la dispoziţia clienţilor camere la preţuri ce variază între 80 şi 100 de lei, dar şi apartamente de două camere la preţul de 140 de lei.

Cotată de Ministerul Turismului la trei stele, Pensiunea Ramona are în dotare 21 de camere la preţul de 80 de lei. Aici, în weekend, o cameră costă 70 de lei, iar una single doar 60 de lei pe noapte.

Dacă vă doriţi o vacanţă altfel, atunci puteţi închiria Vaporaşul Ianca. Acesta are o capacitate de 20 de persoane. În acest caz vă puteţi plimba câteva zile pe Dunăre şi să vă petreceţi concediul pe apă sau oriunde vă doreşte sufletul. Tarifele pentru închirierea vaporaşului sunt variabile în funcţie de numărul de persoane, numărul de zile şi lungimea traseului de parcurs.

Deschis în vara anului 2011 şi localizat în oraşul Tulcea, la un pas de marea aventură numită Delta Dunării şi Marea Neagră, Hotelul Corsar reprezintă o altă opţiune de cazare. O cameră dublă costă 140 de lei, iar una triplă 170 de lei.

Cazare pune la dipoziţia turiştilor şi Hotelul Cygnus. O cameră la această unitate costă 120 de lei, iar un apartament de două camere 255 de lei.

Cu preţuri ce variază între 70 şi 90 de lei găsiţi cazare la Pensiunea Anda şi la Pensiunea Nicol. La Pensiunea Alex şi la Pensiunea Onix veţi găsi camere la preţul de 100 de lei. Un pic mai scumpă este o cameră la Pensiunea Delta Pensiunii. La această unitate de cazare o cameră costă 130 de lei.

Oportunităţile de distracţie din aceste zone sunt multiple. Majoritatea celor care oferă cazare pun la dispoziţia clienţilor şi excursii în Delta Dunării. De asemenea, sunt organizate deplasări pentru pescari astfel încât fiecare turist să se distreze după placul inimii.

"Viaţa liberă" va continua să caute locuri de cazare pentru un concediu de vis cât mai aproape de inima Deltei Dunării.

Citit 1435 ori Ultima modificare Duminică, 28 Iulie 2013 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.