Parteneriat durabil Baden-Wurttemberg - Dunărea de Jos/ 12 studenţi din Tubingen, oaspeţii gălăţenilor

Parteneriat durabil Baden-Wurttemberg - Dunărea de Jos/ 12 studenţi din Tubingen, oaspeţii gălăţenilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

12 studenţi de la Universitatea din Tubingen - Landul Baden Wurttemberg, Germania - sunt oaspeţii Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi din România - Filiala Galaţi. Întâlnirea este expresia unui parteneriat care durează de 17 ani.

Organizat şi sprijinit de Înalt Prea Sfinţitul Părinte Casian al Dunării de Jos, schimbul de experienţă are drept scop cunoaşterea valorilor culturale, tradiţionale şi de credinţă care ne unesc, pentru a ne sprijini unii pe alţii mai mult. Tinerii germani au vizitat locuri de rezonanţă din Galaţi şi Brăila, s-au întâlnit cu oamenii locului şi, au participat la liturghie în Catedrală, s-au bucurat de ospitalitatea din bisericile şi mănăstirile noastre.

Vizita lor în România continuă cu un program la mănăstirile de pe Valea Prahovei şi apoi la Patriarhia Română, respectiv, Mănăstirea Cernica, unde vor fi trase concluziile şi vor fi făcute planuri comune în Hristos. Ce-i aseamănă şi ce-i caracterizează pe tinerii creştini europeni, veţi afla din pagina de Credinţă de sâmbătă. 

Citit 1948 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2013 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.