Gigi Becali o ajută cu 10.000 de euro pe fetiţa din Galaţi suferindă de boala somnului

Gigi Becali o ajută cu 10.000 de euro pe fetiţa din Galaţi suferindă de boala somnului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cei 10.000 de euro pe care îi va primi o vor ajuta să ajungă la tratament în Italia * Fiind singurul caz din ţară, hipersomnia diurnă nu există încă în legislaţia românească


Laura Cristiana Paraschiv, fetiţa care suferă de „boala somnului”, despre care cotidianul Viaţa liberă" a scris în repetate rânduri, a primit o nouă şansă de la viaţă. În urma difuzării ştirii pe postul România TV, Gigi Becali a fost impresionat de cazul fetiţei şi i-a donat acesteia 10.000 de euro. Vestea, aflată în direct de la televizor, a şocat întreaga familie. Ana Paraschiv, mama Cristianei, a rămas fără cuvinte. „Sunt şocată. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Am început ziua foarte devreme şi am avut o stare destul de neplăcută întreaga dimineaţă. Nu m-am gândit nicio clipă că voi primi o astfel de veste”, a spus, cu lacrimi în ochi şi emoţie în glas, Ana Paraschiv.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 3405 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2013 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.