Capcană a morţii pe DJ 255

Capcană a morţii pe DJ 255
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Craterele apărute în asfalt la kilometrul 29 au provocat deja mai multe incidente în circulaţie. Le atragem atenţia autorităţilor judeţului că nu-i glumit cu drumul judeţean (DJ) 255, pe porţiune din dreptul kilometrului 29.

Chiar dacă drumul amintit - care face legătura între Galaţi-Cuca-Băleni-Vârlezi - a fost asfaltat recent în mare parte (lucru pentru care autorităţile merită toată aprecierea!), există încă porţiuni din el care sunt potenţiale capcane ale morţii.

Una dintre zonele cu mari probleme este la kilometrul 29. Acolo, după o zonă cu asfalt excelent îţi iese brusc în faţă, pe o porţiune cu vizibilitate destul de redusă (din cauza configuraţiei vălurite a terenului) un sector cu gropi ce tind spre dimensiunea de cratere. Adâncimea acestora este de până la 20 de centimetri, ceea ce înseamnă că majoritatea autoturismelor care trec pe acolo sunt în grav pericol.

De altfel, în zona respectivă s-au produs în ultimele zile mai multe incidente, după cum se poate constata şi din fotografia alăturată: urme de frânare bruscă, resturi de faruri.

După estimările noastre, repararea zonei periculoase nu ar costa decât câteva zeci de milioane de lei vechi. Un mizilic, am putea spune. De aceea, suntem foarte curioşi cât va dura până se va trece la treabă.

Să sperăm că nu se aşteaptă, mai întâi, un accident rutier grav, cu morţi şi răniţi...

Citit 1657 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.