Opţiuni private de agrement la Gârboavele: Relaxare de maxim trei stele

Opţiuni private de agrement la Gârboavele: Relaxare de maxim trei stele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cine vrea pădure ori iarbă verde de maxim trei stele se refugiază la unul dintre cele trei complexuri turistice de la Gârboavele. În funcţie de buget şi de pretenţii, puteţi alege cazarea la „Vânătorul” (30 de lei pe noapte), la „Pibunni” (40 de lei) sau la „Stejarul” (de la 92 până la 107 lei).

Singura piscină din pădure

Ca să ai acces în incinta acestora nu trebuie musai să te cazezi peste noapte. Cei mai mulţi gălăţeni preferă Complexul „Stejarul” pentru piscina în aer liber, singura ofertă de acest gen de la Gârboavele. Ca să faci baie, trebuie să plăteşti 30 de lei pe zi, în timpul săptămânii, şi 40 de lei dacă e weekend, în preţ fiind incluse un şezlong şi un prosop. Un bazin mai mic este destinat copiilor. Piscina olimpică de la „Vânătorul” nu e funcţională în acest sezon, iar cea de la „Pibunni” se umple cu apă doar la evenimente.

Ce doriţi la masă?

În cazul în care, ghinion, aţi ars grătarul adus special pentru ieşirea la Gârboavele, la Complexul „Stejarul” puteţi comanda oricând o masă. O serveşti la restaurant sau chiar la una dintre mesele de lemn din aer liber. Şi „Vânătorul” vă poate pregăti un meniu, în weekend, dar trebuie să anunţaţi din timp venirea dumneavoastră la pădure. Dacă, la „Stejarul”, nu veţi intra sub niciun pretext cu mâncare de-acasă, la celelalte două aveţi opţiunea să vă păstraţi alimentele la frigider. „Pibunni” este însă singurul care vă oferă posibilitatea să faceţi şi grătar în curte, la umbră, dacă sunteţi un grup de câteva persoane şi dacă vă programaţi cu o zi înainte.

Sport în mijlocul naturii

Când vine vorba de sporturi, cele trei complexuri de agrement se întrec în oferte. La „Stejarul”, terenul de fotbal se închiriază cu 80 de lei (pe timp de zi) şi cu 100 de lei (nocturna). La „Pibunni”, preţurile sunt de 50 de lei, respectiv 70 de lei pe oră, dar sunt negociabile în funcţie de timpul pe care vreţi să-l petreceţi pe teren. Tot negociabil este aici preţul orei de tenis de câmp, costul standard fiind 20 de lei pe timp de zi şi 40 de lei nocturna. Tenis de masă şi biliard puteţi juca la „Stejarul”, contra a 10-12 lei pe oră, iar jocurile de societate se închiriază tot cu ora. Şi la „Vânătorul” puteţi juca fotbal, accesul fiind gratuit, dacă vă cazaţi la vilele sau căsuţele din complex.

Citit 7084 ori Ultima modificare Duminică, 18 August 2013 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.