Cel mai scump DJ din România, Vali Bărbulescu, mixează la Galaţi

Cel mai scump DJ din România, Vali Bărbulescu, mixează la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astă-seară, de la ora 23,00, la Divino Glam Club, special guest este Vali Bărbulescu. DJ de muzică house, minimal şi techno, realizator de programe radio şi TV, dar şi cunoscut fotograf de modă, Vali Bărbulescu şi-a început cariera de DJ în 1991, la Constanţa, oraşul său natal, pe când avea 15 ani. Un an mai târziu, a obţinut trei rezidenţe lunare în cele mai bine cotate cluburi din ţară. A mixat alături de nume cunoscute ca James Zabiela, ATB, Roger Sanchez, David Morales. A fost votat pe thedjlist.com cel mai bun DJ român trei ani consecutiv. De câţiva ani, Vali Bărbulescu lucrează la postul de radio Vibe FM, datorită ambiţiei sale de a promova piesele de club în FM. A prezentat emisiuni la MTV şi TVR1.

„Fotografia este muzică”

Vali Bărbulescu nu crede în succes. Crede în pasiune, în muncă, în perseverenţă şi în noroc. Muzica reprezintă, aşa după cum singur recunoaşte, viziunea sa artistică, iar „fotografia este muzică” - este afirmaţia sa. Anul trecut, Vali Bărbulescu a făcut un turneu de două săptămâni în Statele Unite ale Americii, la New York, Chicago şi Washington DC. A mixat în Club Vision din Chicago, unde s-au aflat la pupitru cei mai renumiţi DJ din lume: Sasha, John Digweed, Tiesto, Paul Van Dyk sau Armin Van Buuren. A fost, de asemenea, invitat să mixeze în cadrul evenimentului “Amsterdam Nights”, un brand de party promovat de aceeaşi echipă care se ocupă şi de “White Sensation”.

„Mă reinventez de fiecare dată”

Vali Bărbulescu este un nume cu rezonanţă şi este, totodată, cel mai scump DJ român. Are o glumă celebră pe care o foloseşte: „Pentru mine, muzica şi fotografia sunt ca amanta şi nevasta. Uneori schimb rolurile între ele. Adică mă reinventez de fiecare dată în alt domeniu decât cel în care să spunem că m-am plafonat”.

A găsit foarte multe similitudini între muzică şi fotografie. Fotografii cu experienţă au recunoscut că Vali Bărbulescu are un talent special şi ştie „să cânte cu lumina”, să folosească lumina ca şi cum ar fi un instrument muzical.

„Un DJ nu trebuie să fie un fashion icon”

Artistul este convins, totodată, că „un DJ nu trebuie să fie un fashion icon, nu trebuie să fie un metrosexual, în niciun caz; cel mai bine este să porţi hainele în care tu te simţi bine, să fii curat, îngrijit, să ai o igienă proprie. Mi s-a întâmplat să văd colegi de breaslă care mixau cu unghiile murdare. Faptul că tu te simţi bine în hainele tale transpare foarte uşor în atitudine şi în modul în care te prezinţi în faţa oamenilor. În 80 la sută din cazuri, eu mixez în tricou sau cămaşă albă. Eu pun muzică din plăcere, pentru public, nu pentru nişte clasamente care oricum nu sunt corecte”, declara artistul într-un interviu pentru beatfactor.ro.

Ca DJ, poate fi găsit aproape în fiecare weekend într-un club din ţară sau din Bucureşti. În timpul săptămânii este realizatorul unei emisiuni de muzică electronică la Vibe FM. Astă-seară, îl puteţi vedea şi îi puteţi asculta muzica în Divino Glam Club, de la ora 23,00.

Citit 2636 ori Ultima modificare Vineri, 06 Septembrie 2013 12:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.