Griviţeanul mort la Constanţa a fost îngropat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sătenii din comuna Griviţa l-au petrecut pe ultimul drum ieri, 1 aprilie, pe Cornel Mihai (44 de ani), mort în urma unui incendiu tocmai la Constanţa.

Omul muncea pentru o firmă care făcea lucrări la Aeroportul Mihail Kogălniceanu şi, de regulă, venea în weekenduri acasă, la Griviţa, cu un autobuz pus la dispoziţie de către angajator. De altfel, nu mai puţin de 15 griviţeni erau angajaţi acolo.

Sătenii privesc cu suspiciune moartea lui Cornel Mihai. Ei bănuiesc că este ceva necurat la mijloc în această tragedie, deoarece nu-şi pot explica de ce decedatul a rămas la şantier. Ceilalţi 14 consăteni angajaţi acolo veniseră acasă, ca de obicei.

Concluziile comisiei de anchetă de la Constanţa sunt însă categorice: un simplu accident.

Potrivit colegilor de la cotidianul constănţean „Cuget liber”, incendiul care i-a fost fatal griviţeanului a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1,00, într-o baracă în care dormeau patru muncitori. Până la sosirea pompierilor, trei dintre bărbaţi au reuşit să iasă singuri afară, dar cel de-al patrulea, Cornel Mihai, a murit în flăcări.

La faţa locului au ajuns două autospeciale ale ISU, care au reuşit abia în jurul orei 2,50 să stingă focul, deosebit de puternic, ce se extinsese şi la o altă baracă.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că unul dintre bărbaţi a adormit cu ţigara aprinsă, iar containerul în care se aflau a luat foc.

Citit 696 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.