Strada Brăilei face valuri, la două luni de la asfaltare. Explicaţia gropilor din carosabil

Strada Brăilei face valuri, la două luni de la asfaltare. Explicaţia gropilor din carosabil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă Primăria promitea o stradă a Brăilei care să se ridice la nivelul calităţii unei autostrăzi, având în compoziţie polimeri şi pudră de cauciuc, iată că nu la mult timp după ce a fost asfaltată au şi apărut valuri. De circa o săptămână au apărut şi două „gropiţe” în obrazul fin al carosabilului, în zona Trei Star, pe sensul către Potcoava de Aur, şi în zona Păpădiei, pe sensul către Ţigline.

Potrivit Primăriei Galaţi, cele două găuri în asfaltul proaspăt turnat ar fi cauzate de dorinţa oamenilor municipalităţii de a vedea cauzele umflării carosabilului. „Le-am cerut constructorilor un răspuns. Aceştia au prelevat nişte probe din asfalt, iar acestea au fost trimise la un laborator, pentru a identifica dacă problema a apărut din cauza compoziţiei lucrării sau e din cauza vreunei ţevi.

Tancrad nu poate răspunde decât dacă problema e cauzată de lucrare, iar dacă da, atunci trebuie să vedem din ce lot s-a lucrat pe bucata respectivă, dar şi cine era pe tură în momentul acela”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei. Dacă se adevereşte că problema ţine de compoziţie, Tancrad va trebui să refacă lucrarea.

De altfel, nu ar fi pentru prima dată când firma Tancrad are probleme cu lucrările pe str.Brăilei. În luna mai, Primăria municipiului Galaţi a refuzat să recepţioneze lucrarea de asfaltare a insulei pietonale de pe strada Brăilei, intersecţia de la Trei Star, pentru că rampa destinată persoanelor cu dizabilităţi era prea înclinată, iar zona prezenta denivelări şi o diferenţa de nivel între trotuar şi bordură.

Citit 3456 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2013 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.