Ce părere au gălăţenii despre tăierea teilor şi despre surpări

Ce părere au gălăţenii despre tăierea teilor şi despre surpări
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tei ciopârţiţi, măcelăriţi de neprofesionişti cu fierăstrăul sau tăiaţi de-a dreptul pe domeniul public, fără ca autorităţile să aibă habar. De cealaltă parte, pe trotuare sau pe carosabil, gropile, tasările sau crăpăturile sunt la ele acasă. Iar „generalul suprem” în materie de gropi este Falezogaura, pe care, având în vedere vârsta, ar cam trebui să o dăm la… grădiniţă! Sperăm totuşi să nu apuce majoratul!

Am încercat să aflăm de la gălăţeni dacă urbea noastră îşi mai merită numele de Oraşul teilor sau devine Oraşul gropilor. Iată ce răspunsuri am primit:

 Marius Chiru: „Cred că Galaţiul este oraşul câinilor vagabonzi, al teilor şi al gropilor. Pe primul loc ar fi groapa cea mare de la faleză, după care cred că vin câinii vagabonzi, care te latră la Biserica Greacă şi foarte aproape de Primărie. De-abia pe urmă vin teii, care sperăm să mai reziste. Bine că măcar avem parcuri, un lucru bun”.

Cornelia: „Cred că oraşul gropilor. Dace ne orientăm după gropile care sunt în jurul nostru, cred că suntem oraşul gropilor”.

Domnul Cristea, pensionar: „Teii se mai menţin, dar gropi avem în continuare. Cred că totuşi sunt mai mulţi tei decât gropi”.

Mădălina Dumitru, studentă: „Galaţiul a cam devenit oraşul gropilor, din punctul meu de vedere. Cred că Primăria ar trebui să se ocupe de situaţie şi să ia măsuri înainte ca gropile să ne înghită cu totul”.

Citit 763 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2013 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.