Campioni olimpici şi mondiali, la Patinoarul Artificial / "Stelele Moscovei pe gheaţă" dansează la Galaţi

Campioni olimpici şi mondiali, la Patinoarul Artificial / "Stelele Moscovei pe gheaţă" dansează la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Preţul unul bilet este de doar 20 de lei, iar studenţii, elevii şi pensionarii beneficiază de reducere


Nu mai puţin de 32 de patinatori profesionişti, printre care şi celebrul cuplu rus Natalia Bestemianova - Andrei Bukin, multipli campioni olimpici, mondiali şi europeni în proba de dans pe gheaţă, dar şi Igor Bobrin, campion al lumii la patinaj artistic, se vor afla luni, 16 decembrie, la Galaţi. Ei vor transpune pe gheaţa Patinoarului Artificial o poveste magică şi inedită, ce va îmbina graţia şi farmecul baletului cu acrobaţiile complexe ale patinajului artistic, într-o coregrafie extraordinară şi o interpretare de excepţie.

„Stelele Moscovei pe gheaţă”, aşa se numeşte spectacolul extraordinar susţinut la Galaţi de echipa de patinatori a „Bobrin Ice Theatre” din Rusia, eveniment promis încă de acum o lună de primarul Marius Stan. „Va fi un eveniment cultural de excepţie pentru oraşul nostru, ce se înscrie în seria manifestărilor pe care le-am pregătit anul acesta gălăţenilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cred cu tărie că oamenii acestui oraş merită astfel de evenimente de înaltă ţinută”, a declarat Stan.

Biletele pentru spectacolul extraordinar „Stelele Moscovei pe gheaţă” se pun în vânzare începând de astăzi, 12 decembrie, la Patinoarul Artificial şi la Teatrul Muzical „Nae Leonard”. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Pensionarii, elevii şi studenţii beneficiază de o reducere de 50 la sută, în baza cuponului de pensie ori a carnetului de elev sau student, vizat la zi.

Citit 2794 ori Ultima modificare Luni, 09 Decembrie 2013 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.