Sexticheta pentru bărbaţi/ Ghidul bunelor maniere în pat

Sexticheta pentru bărbaţi/ Ghidul bunelor maniere în pat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Codul bunelor maniere trebuie ştiut şi respectat în orice clipă, chiar – sau mai ales – în pat. Poate ţi se pare oarecum ciudat să te gândeşti la bunele maniere în dormitor, să respecţi reguli de politeţe când este vorba despre sex, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii bădăran cu partenera. Este adevărat că sexul ar trebuie să însemne relaxare, să renunţi la precauţie şi să te bucuri, dar poţi face toate acestea şi, în acelaşi timp, să nu uiţi de bunele maniere. Nu de altceva însă orice om are propriile limite şi nu vrea ca acestea să fie încălcate. Iată codul bunelor maniere, atunci când faci sex:

Igiena

Respiraţia urât mirositoare, flatulenţa (evacuarea frecventă, abundentă şi necontrolată a gazelor din intestine - n.r.), nespălarea organelor genitale, mirosul de transpiraţie, toate acestea alungă cheful pentru sex. Bărbiereşte-te înainte de o întâlnire fierbinte.

Muzică

Muzica este un subiect care poate naşte controverse. De ce? Pentru că gusturile oamenilor sunt diferite şi dacă nu eşti inspirat poţi s-o dai din bară din cauza muzicii. Ai putea încerca să pui ceva din ultimul top 40, dar dacă ei îi place muzica clasică? Sunt şanse destul de mari să greşeşti. Tocmai de aceea, mai bine o întrebi înainte ce muzică preferă astfel încât lucrurile să meargă în direcţia dorită de tine.

Poziţii nenumărate

Încercarea de a parcurge absolut toate poziţiile din Kama Sutra într-o singură sesiune reprezintă actul unui lunatic. Nu te grăbi şi folosiţi ceea ce este cel mai bine pentru voi. Nu spunem că trebuie să rămâneţi la o singură poziţie, însă nu transforma o partidă de amor într-un maraton sexual.

Lasă loc pentru manevre

Indiferent că este vorba despre o aventură de o noapte sau de o relaţie pe termen lung nu poţi apărea în dormitor cu o jucărie sexuală, o cameră video sau să vii deghizat într-un costum dacă nu ai vorbit în prealabil cu partenera şi ea a fost de acord. În caz contrar, în loc de amor, vei avea parte de o ceartă pe care sigur nu ţi-o doreşti.

Când o femeie spune nu, vorbeşte serios

Este adevărat că sunt femei cărora le place să spună nu, doar de dragul artei, însă dacă detectezi hotărâre în vocea ei, fă un pas înapoi indiferent de ce aveai în cap să faci. Poate ar trebui să pui o întrebare, în prealabil, pentru a testa terenul.

Un pahar de apă

Dacă niciunul dintre voi nu se grăbeşte să aprindă ţigara de după (sunteţi nefumători sau aţi renunţat de curând), oferă-i un pahar de apă chiar dacă nu ţi l-a solicitat. Sigur îl va lua, recunoscătoare că i-ai citit gândurile.

Ejacularea nu înseamnă sfârşit

Pentru câteva clipe, pune-te în pielea iubitei tale: a trebuit să suporte deasupra ei pe cineva cu cel puţin 10 kilograme mai greu, n-a avut, eventual, orgasm şi partenerul, după ce a ejaculat, se întoarce pe o parte şi adoarme instant. Ea are nevoie de puţină tandreţe, ceea ce nu reprezintă un efort deosebit din partea ta.

(Sursa: problemesex.ro)

Citit 2952 ori Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2014 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.