PĂREREA TA CONTEAZĂ! TOP 10 cele mai puternice femei din Galaţi

PĂREREA TA CONTEAZĂ! TOP 10 cele mai puternice femei din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un vechi proverb spune că în spatele fiecărui bărbat important se află o femeie extrem de puternică. Însă afirmaţia asta era valabilă pe vremuri, când femeile erau trimise îndeobşte la cratiţă şi să facă urmaşi clanului. Vremurile s-au schimbat! Femeile conduc lumea umăr la umăr cu bărbaţii. Ba chiar îi depăşesc deseori, căci au ele, frumoasele lumii, un talent special în a aranja lucrurile cu o fermitate şi o delicateţe de care bărbaţii nu vor fi niciodată capabili.

Începând din ediţia de faţă, „Viaţa liberă” lansează o nouă campanie interactivă, în care încercăm să vă oferim dumneavoastră, cititorilor noştri, puterea de decizie.

În perioada 6-17 februarie 2014, vă aşteptăm cu propuneri vizând femeile foarte puternice (în politică, afaceri, administraţie, sport etc) care influenţează în mod covârşitor viaţa oraşul, acum, în prezentul nostru pe cât de dinamic, pe atât de tulbure. Daţi-ne nume, profesii, argumente. Implicaţi-vă în acest demers care ne va ajuta pe toţi, deopotrivă cititori şi ziarişti, aleşi şi alegători, să înţelegem mai bine lumea în care trăim.

Nominalizările pot fi făcute de dumneavoastră pe www.viata-libera.ro, ca şi comentarii la acest articol sau la articolele ce vor urma pe subiectul propus.

La sfârşitul perioadei de nominalizări, vom aduna toate propunerile făcute (plus like-urile la comentariul respectiv) şi vom face un chestionar cu doar 10 nume (cele care au primit cele mai multe nominalizări şi like-uri), pe baza căruia puteţi vota cea mai puternică femeie din Galaţi. Chestionarul va fi disponibil pe site-ul Vieţii libere începând din 19 februarie. Ulterior, un juriu de specialitate va analiza propunerile şi va elabora un clasament care va fi apoi cumulat cu cel al publicului. Exact ca la Eurovision.

Rezultatele finale se vor anunţa pe 6, 7 şi 8 martie, când veţi putea citi poveştile de succes ale primelor trei femei puternice ale Galaţiului.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi!

Citit 14644 ori Ultima modificare Joi, 06 Martie 2014 11:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.