În 2014, oferte speciale în turismul balnear

În 2014, oferte speciale în turismul balnear
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patronatul din turismul balnear a lansat, la începutul anului, mai multe oferte speciale, printre care şi ”O săptămână de refacere”. Cei care vor alege această ofertă vor beneficia de o cameră dublă cu mic dejun inclus, pentru o perioadă de şase nopţi, la preţuri pornind de la 330 de lei. În preţ sunt incluse şi două proceduri pe zi, aşa cum anunţă Organizaţia Patronatelor din Turismul Balnear. Oferta este valabilă până pe 30 aprilie 2014.

Programul "Decada balneară" presupune zece zile de sejur, pensiune completă, minim şapte zile de tratament şi două proceduri pe zi, iar preţurile sunt de 710 lei de persoană pentru structurile de două stele şi 830 de lei pentru cele de trei stele.

Un alt program, "Hai la băi!", pentru o perioadă de şase zile cu pensiune completă, două proceduri pe zi şi cinci zile tratament, este disponibil la tarife pornind de la 625 de lei.

”Wellness balnear” include trei nopţi de cazare, două zile de demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscine, saună şi sală de sport, două proceduri tip wellness (masaj sau şedinţă de întreţinere facială/cosmetică), contra unor tarife pornind de la 625 de lei.

La programe participă unităţi de cazare din Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Tuşnad, Băile Olăneşti, Buziaş, Călimăneşti-Căciulata, Covasna, Geoagiu Băi, Lacu Sărat, Moneasa, Pucioasa, Sângeorz-Băi, Sinaia, Slănic Moldova, Stâna de Vale, Turda, Tuşnad şi Vatra Dornei.

Şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a lansat programul ”Înscrieri timpurii”, care presupune acordarea unor reduceri de preţ de până la 30 la sută pentru turiştii care aleg să achiziţioneze un pachet de servicii turistice cu plata integrală în perioada 1 februarie – 31 martie 2014. Oferta cuprinde hoteluri şi unităţi de cazare de la două la patru stele pe litoral, în staţiunile montane, balneare şi de agroaturism, precum şi în Delta Dunării.

Citit 1581 ori Ultima modificare Vineri, 21 Februarie 2014 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.