Control-fulger la supermarketurile gălăţene/ Protecţia Consumatorului verifică produsele din carne

Control-fulger la supermarketurile gălăţene/ Protecţia Consumatorului verifică produsele din carne
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Galaţi au început să verifice, astăzi, toate supermarketurile din judeţ, la fel cum au procedat toţi colegii lor din întreaga ţară. Asta s-a întâmplat după ce sesizarea unui timişorean, care reclamase că a cumpărat un salam alterat, s-a adeverit. La verificări s-a descoperit că salamul achiziţionat dintr-un supermarket prezenta semne evidente de alterare, din cauză că ambalajul nu era vidat corespunzător.
După cum ne-a declarat comisar şef-adjunct Carmen Tudor, din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Galaţi, verificările la cele nouă lanţuri de magazine din municipiile Galaţi şi Tecuci (Billa, Kaufland, Lidl, Metro, Penny, Profi, Real, Selgros, XXL) se vor finaliza la începutul săptămânii viitoare. Comisarii controlează modul de etichetare şi ambalare, precum şi termenele de valabilitate ale preparatelor din carne feliate şi ambalate de către unităţile respective sau de către producători autorizaţi.

Citit 2931 ori Ultima modificare Vineri, 21 Februarie 2014 16:20

3 comentarii

 • postat de vezuviu
  Vineri, 21 Februarie 2014 23:59
  5.13.170.***
  La Carrefour Galati o mare producatoare de produse traditionale (neomologate) din Galati vinde nonsalant in vitrina alaturi de producatori consacrati ca Aurora Odobesti sau Angst Bucuresti care au un sistem de calitate implementat si tot ce trebuie implementat in domeniul industriei carnii pe cand Danacom fara nici cea mai elementara norma de igiena in fabrica(daca se poate numi asa) vinde acolo.Eu nu-mi dau seama cum in conditiile in care se face un control din partea celor de la Carrefour la furnizor nu au vazut in ce conditii se produce acolo ca sa nu mai zic de D.S.V.Galati care nu vede nimic in neregula acolo?
  1
  4
  Raportează
 • postat de crystal
  Vineri, 21 Februarie 2014 18:26
  89.137.136.***
  si inca ceva, NU MAI ESTE PUTERE DE CUMPARARE la romani, diverse mici firme pun angajatii sau o rezolva pe cont propriu discret,cu salamurile expirate, le spala cu dero si le da luciu cu ulei..si in final ca si in cazul de fata, baga eticheta noua cu alta data.
  Patronii inchid curentul electric la vitrine frigorifice de vineri seara sa mai salveze din factura la curentul electric...
  La vremuri disperate, gesturi disperate.
  Guvernul ne-a adus in halul asta .Toata lumea tace si inghite de parca am fi in timpul lui Ceausescu.
  1
  13
  Raportează
 • postat de crystal
  Vineri, 21 Februarie 2014 18:05
  89.137.136.***
  rahat.. salam neambalat corespunzator cica.. ce nu spuneti ca fabrica de salamuri din Brasov REFOLOSEA salamurile expirate primite inapoi cat si cumparate din Germania care le amesteca ,toca la gramada in cuve. Reambala capete de salam practic expirat si de 42 zile ! Fabrica a vandut catre diversi cumparatori en gross in principal supermarketurile din tara, de asta s-a declansat alarma asta in toata tara..
  De ce nu publicati adevarata stire ? Mai urmariti Realitatea TV dragi ziaristi de la Viata Libera si nu va luati dupa toate mustele purtatoare de cuvant..

  Ascundeti adevarul de parca ar fi vorba de extraterestri ..
  daca o stire ca asta o distorsionati asa ce sa mai spunem cand vine vorba de coruptie..
  0
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.