DESCOPERIRE MACABRĂ/ Un tânăr gălăţean a fost găsit fără viaţă pe un stâlp electric

DESCOPERIRE MACABRĂ/ Un tânăr gălăţean a fost găsit fără viaţă pe un stâlp electric
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean de 20 de ani a murit electrocutat în apropierea serelor Seromgal. Tânărul era atârnat de un stâlp de electricitate. Cadavrul lui a fost găsit, astăzi dimineaţă, de angajaţii Electrica, care veniseră să verifice cauza unei defecţiuni care le fusese semnalată. Potrivit Poliţiei Galaţi, familia băiatului încercase să-l sune pe acesta pe telefonul mobil încă de luni seară, fără succes însă. „La faţa locului a fost chemat un echipaj de Ambulanţă, care a putut doar să constate decesul”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi. 

Tânărul provenea dintr-o familie dezorganizată. Cel mai probabil, el se afla la furat de cablu sau de fier vechi, astfel de infracţiuni având loc destul de frecvent în această zonă a oraşului. „Incidentul a avut loc pe raza de acţiune a Secţiei 4 Poliţie. Băiatul avea antecedente penale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, comisarul Cristina Tatulici.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galaţi, unde medicii vor stabili cauza exactă şi data decesului.

Citit 2061 ori Ultima modificare Marți, 04 Martie 2014 22:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.