DESCOPERIRE MACABRĂ/ Un tânăr gălăţean a fost găsit fără viaţă pe un stâlp electric

DESCOPERIRE MACABRĂ/ Un tânăr gălăţean a fost găsit fără viaţă pe un stâlp electric
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean de 20 de ani a murit electrocutat în apropierea serelor Seromgal. Tânărul era atârnat de un stâlp de electricitate. Cadavrul lui a fost găsit, astăzi dimineaţă, de angajaţii Electrica, care veniseră să verifice cauza unei defecţiuni care le fusese semnalată. Potrivit Poliţiei Galaţi, familia băiatului încercase să-l sune pe acesta pe telefonul mobil încă de luni seară, fără succes însă. „La faţa locului a fost chemat un echipaj de Ambulanţă, care a putut doar să constate decesul”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi. 

Tânărul provenea dintr-o familie dezorganizată. Cel mai probabil, el se afla la furat de cablu sau de fier vechi, astfel de infracţiuni având loc destul de frecvent în această zonă a oraşului. „Incidentul a avut loc pe raza de acţiune a Secţiei 4 Poliţie. Băiatul avea antecedente penale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, comisarul Cristina Tatulici.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galaţi, unde medicii vor stabili cauza exactă şi data decesului.

Citit 1983 ori Ultima modificare Marți, 04 Martie 2014 22:37

2 comentarii

 • postat de Patrik Fecheta
  Miercuri, 05 Martie 2014 15:00
  5.13.223.***
  Nici gand ca acest eveniment sa puna capat acestui flagel. Ba din contra, ceilalti hoti de fier vor gasi avantaje odata cu scaderea concurentei.
  2
  5
  Raportează
 • postat de Sanda
  Miercuri, 05 Martie 2014 12:31
  81.12.149.***
  D-zeu să-l odihnească!
  Poate acest eveniment va pune capăt odată furtului de fier vechi din oraşul acesta şi din toată ţara!
  Politicienii noştri sunt atât de incompetenţi încât nu sunt în stare să facă o Lege în care fierul vechi şi celelalte metale din ţara noastră să fie considerat patrimoniu naţional şi să nu mai fie exportat!
  2
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.