Un alt copil a fost muşcat de câinele vecinului

Un alt copil a fost muşcat de câinele vecinului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O fată de doi ani din comuna Oancea a fost muşcată de faţă de câinele unui vecin. Nefericita întâmplare s-a petrecut joi după-amiază. Din spusele martorilor, copilul se afla în curtea casei, în momentul în care pe sub gard a intrat un câine pechinez. Atras probabil de biscuitele pe care fata îl mânca, animalul a sărit pe ea şi a muşcat-o de faţă şi de ochi.
În stare de şoc, părinţii au sunat la 112 şi un echipaj de Ambulanţă a fost trimis la locul indicat. "După ce i-a fost acordat primul ajutor, copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie "Sf. Ioan" Galaţi", a spus dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Posibile cicatrici

Ieri dimineaţă (vineri - n.r.) medicii de la Pediatrie au operat-o pe micuţă. "Fetiţa este acum în stare bună. Imediat ce a fost adusă la Unitatea de Primire Urgenţe, un medic oftalmolog a consultat-o. Temerea noastră principală era că globul ocular stâng i-a fost afectat. Din fericire, consultul a arătat că doar pleoapa ochiului fusese atinsă. Deşi este greu de preconizat, este posibil ca fetiţa să rămână cu unele cicatrici pe partea stângă a feţei",  a declarat dr. Geta Badiu, directorul medicale al Spitalului de Copii.
Un caz similar, dar tragic, de această dată, se petrecuse cu doar două zile înainte. O fetiţă de trei ani şi jumătate, din satul gălăţean Fundeanu, şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacată de câinele unui vecin. Cazul v-a fost prezentat pe larg în ziarul de joi, 20 martie a.c.

Citit 1245 ori Ultima modificare Vineri, 21 Martie 2014 17:25

2 comentarii

 • postat de Anghel Ticu
  Sâmbătă, 22 Martie 2014 11:15
  92.80.131.***
  Foarte bine!!!
  Semnalati evenimentele petrecute din cauza javrelor. Poate astfel dispar javrele maidaneze din peisaj. EUTANASIEREA! Cei care nu mai pot de ,,labusii maidanezi" sa-i pupe sub coada!!
  0
  5
  Raportează
 • postat de jiji
  Sâmbătă, 22 Martie 2014 08:28
  92.80.158.***
  Si pe mine m-a muscat un pechinez acum douj de ani. Faceti un articol si pe tema asta?
  6
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.