Gălăţenii nu vor avea piaţă de păsări vii
Foto: Foto: Gabriel Kolbay

Gălăţenii nu vor avea piaţă de păsări vii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un cititor ne solicitat ajutorul pentru a afla când vom avea şi noi piaţă de păsării vii. Răspunsul Administraţiei Pieţelor Agroalimentare este: nu prea curând.

„Funcţionează, în continuare, spaţiul din apropierea halelor de legume-fructe din Piaţa Centrală. Acesta le este, însă, destinat columbofililor şi comercianţilor de păsări exotice, celor care cresc iepuri de agrement şi aşa mai departe. Nu se pot vinde acolo păsări vii pentru consum. Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor interzice aceste activităţi. Există oraşe din ţară care au astfel de hale, dar, potrivit normelor, ele ar trebui să fie amenajate în afara oraşului. La acest moment, nu prea avem cum să facem aşa ceva”, ne-a declarat directorul Administraţiei Pieţelor Agroalimentare Galaţi, Eugen Zaharia.

Citit 1397 ori Ultima modificare Marți, 01 Aprilie 2014 10:27

2 comentarii

 • postat de Cotcodac
  Marți, 01 Aprilie 2014 21:41
  5.13.140.***
  La ce e folositoare o astfel de piata? Vreti sa taiati gaina in fata blocului sau ce? Gasiti pasari vii in mediul rural.
  8
  5
  Raportează
 • postat de Păi nu avem, s-au mutat în CL și CJ Galați, orătănii de curte ineficiente, unele outoare, altele de carne.
  Marți, 01 Aprilie 2014 15:19
  109.99.202.***
  Păi nu mai avem piață de păsări vii pentru că se găsesc cu duiumul în Consiliul Local și Consiliul Județean, cotcodăcesc numai prostii și din păcate și mai fac multe prostii...o parte s-au mutat prin unele garaje unde găsești șobolani vii.
  1
  19
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.