Bătrânii de la "Sfântul Spiridon" au întinerit pentru două ore (GALERIE FOTO)

Bătrânii de la "Sfântul Spiridon" au întinerit pentru două ore (GALERIE FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 100 de copii, însoţiţi de părinţi şi dascăli, le-au făcut, ieri dimineaţă, o vizită celor 140 de seniori de la Căminul pentru persoane vârstnice "Sf. Spiridon". Ei nu au venit cu mâinile goale, ci au adus fructe, dulciuri şi haine pentru persoanele din cămin. Au pregătit, de asemenea, şi scurte momente artistice, prin care au reuşit să le descreţească frunţile bătrânilor.

"Copiii au fost de nota zece. Ne-au făcut să ne amintim de perioada în care eram şi noi elevi. Îi mai aşteptăm să vină, pentru a ne mai înţepa oleacă inima", ne-a spus entuziasmat unul dintre bătrâni.

Acţiunea a fost organizată cu preşcolari şi elevi de la Grădiniţele nr. 9 şi 10, de la Şcoala Generală nr. 24, de la Colegiul "Costache Negri", de la Liceele "Radu Negru" şi "Elena Doamna" şi de la Şcoala Specială "Paul Popescu Neveanu", cu ocazia săptămânii "Şcoala Altfel".

"Au fost copii, tineri, adulţi şi bătrâni. Tema principală a evenimentului a fost primăvara. Copiii au dansat, au cântat la chitară, am avut chiar şi o reprezentaţie cu păpuşi. Elevii au mers şi la bătrânii care sunt imobilizaţi la pat, pentru a le împărţi daruri", ne-a spus directorul căminului, Adrian Subaşu.

Citit 1613 ori Ultima modificare Marți, 08 Aprilie 2014 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.