Vinerea viitoare are loc, la Galaţi, Bursa generală a locurilor de muncă

Vinerea viitoare are loc, la Galaţi, Bursa generală a locurilor de muncă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După sărbătorile pascale, şomerii sau alţi gălăţeni care îşi caută un loc de muncă sunt invitaţi să consulte oferta de angajare a firmelor participante la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Aceasta va fi organizată vineri, 25 aprilie, de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, atât în municipiul Galaţi, în holul Universităţii „Dunărea de Jos” de pe strada Domnească nr. 47, cât şi în municipiul Tecuci, în Sala „Ioan Petrovici” (fostul cinematograf Popular), de pe strada Republicii nr. 7.
Deocamdată, dintre cei 584 de agenţi economici din municipiul Galaţi, invitaţi la bursă, au confirmat participare 52. Aceştia pun la bătaie aproape 500 de locuri de muncă, din care 73 sunt pentru persoane cu studii superioare, pentru restul solicitându-se doar studii medii. Cele mai multe locuri de muncă oferite sunt pentru următoarele profesii sau meserii: confecţioner articole textile, agent securitate şi intervenţie, sudor, funcţionar economic, muncitor necalificat, alpinist utilitar, lucrător comercial, confecţioner încălţăminte, programator, patiser, vânzător, vopsitor, consultant financiar, instalator, lăcătuş, şofer, tinichigiu auto, consilier orientare şi formare profesională, lăcătuş naval, ospătar, tubulator naval, asistent medical, bucătar, cofetar, dispecer, centru alarmă, mecanic auto, agent vânzări, cosmeticiană, coafeză, manichiuristă, croitor, cameristă, zidar, medic, dulgher, economist.
La Tecuci şi-au anunţat prezenta 23 de firme, cu 66 de locuri de muncă, doar 11 dintre ele fiind pentru persoane cu studii superioare. În oferta de muncă pentru tecuceni se află posturi de lucrător comercial, muncitor necalificat, inginer, brutar, agent vânzări, medic veterinar, electrician, casier, şofer.

Citit 2642 ori Ultima modificare Vineri, 18 Aprilie 2014 14:52

3 comentarii

 • postat de uihrfekrhfrlu
  Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 18:30
  5.13.217.***
  vrajeala manipulare de bine coruptie trafic de influenta = romania
  0
  1
  Raportează
 • postat de Așa, de formă, poate pică ceva...propagandă.
  Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 10:40
  92.86.88.***
  Puțină propagandă nu strică, doar vin alegerile europarlamentare și vorba aia, noi ne facem că muncim....trăim să supraviețuim.
  1
  4
  Raportează
 • postat de Fum greu gheata carbonica galati
  Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 06:18
  82.137.9.***
  Important este sa fie si bine platite
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.