SONDAJ/ Unde mergeţi în concediu vara aceasta?

SONDAJ/ Unde mergeţi în concediu vara aceasta?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cotidianul "Viaţa liberă" vă propune un nou sondaj de opinie, de data aceasta legat de modul în care vă planificaţi să vă petreceţi concediul în vara lui 2014. Evident, dacă vă permiteţi (strict financiar vorbind) acest lucru.

Scopul acestui sondaj este să identificăm câţi dintre gălăţeni (în procente) îşi permit să plece în concediu, dar şi destinaţiile turistice preferate. Rezultatul acestui sondaj ne va ajuta să punem la punct strategia editorială a campaniei "Eu vara nu dorm", prin care ne propunem să vă informăm cu privire la oportunităţile de petrecere a timpului liber.

Evident, vom încerca să oferim soluţii de vacanţă atât pentru cei cu punga plină, cât şi pentru cei pe care nu-i prea ajută portofelul. Lângă "hărţile" oportunităţile de distracţie disponibile aici, în judeţ, vom aduce analize complete ale ofertelor turistice disponibile pentru restul ţării. Ne vom concentra pe preţurile cele mai bune, însă nu vom scoate din ecuaţie nici vacanţele luxoase, chiar dacă mulţi dintre noi doar visăm la ele.

 

 

Citeşte şi: O nouă campanie marca „Viaţa liberă”/ Oportunităţi de TURISM şi DISTRACŢIE în vara 2014

Citit 1236 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Iunie 2014 09:54

3 comentarii

 • postat de je
  Luni, 23 Iunie 2014 21:12
  5.13.214.***
  nicaieri. ne usuca facturile , taxele si impozitele.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tantarimeee
  Luni, 23 Iunie 2014 15:33
  79.116.105.***
  @Adi cum poti avea liniste cu atatia tantari? Eu acum nici in parcurile din Galati nu mai ies de tantari, ce sa mai zic de Delta unde nu poti scapa de ei. Eu mereu am preferat muntele.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Adi
  Luni, 23 Iunie 2014 07:15
  79.116.103.***
  Noi vom merge ca de fiecare an in Delta. Avem si mare, si balta, si peste, si liniste. E cel mai frumos loc din Romania. Totusi, nu e pentru oricine, din cauza tantarilor si taunilor, trebuie sa fii obisnuit cu iesirile in natura ca sa-ti placa Delta.
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.