Secţia Ortopedie a Spitalului Judeţean intră în REPARAŢII CAPITALE

Secţia Ortopedie a Spitalului Judeţean intră în REPARAŢII CAPITALE

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

O parte a secţiei Ortopedie a Spitalului Judeţean va intra în reabilitare până cel târziu la 1 septembrie a.c. Licitaţia deschisă de pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) a fost câştigată de firma Romlotus Instalaţii SRL, valoarea contractului ridicându-se la aproximativ 900.000 de lei. După estimarea iniţială, valoarea contractului era de peste 1.520.000 de lei.
Secţia Ortopedie ocupă câte jumătate din etajele cinci şi şase ale Judeţeanului. Reparaţia va cuprinde doar etajul cinci, restul secţiei rămânând deschisă pentru pacienţi. Potrivit informaţiilor de pe pagina de internet a unităţii, secţia dispune de 75 de paturi.

Citit 1054 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Iulie 2014 22:18

2 comentarii

 • postat de cir Joi, 03 Iulie 2014 11:41 83.103.186.*** Link la comentariu
  0
  0

  Draga Grivei, compania la care lucrez a participat la licitatii si a reusit sa adjudece si sa execute doua lucrari mari de reparatii capitale. Pot sa spun ca angajatii spitalului au verificat toate fazele de operatiuni, astfel ca in opera s-au pus toate lucrarile prevazute in caietul de sarcini, exact la calitatea ceruta de proiectant. Profitul a fost mic, insa pe vremuri de criza a prins bine companiei. Ferestrele montate au fost din tamplarie PVC (cerinta proiectant) cu geam termopan. Pana la finalizarea perioadei de garantie nu au fost reclamatii in ce priveste tamplaria sau geamul termopan (exact acelasi tip de care am si eu acasa), am fost solicitati sa inlocuim - pro bono - capacele de WC si bateriile dus vandalizate de utilizatorii bolnavi care nu stiu sa le foloseasca. Praguri nu se pun, nu erau nici pana acum, deoarece paturile si targile sunt pe role. Despre Romlotus nu am auzit de la beneficiari decat lucruri de bine si la fel pot spune si eu despre ei, desi suntem in concurenta de peste 17 ani. La licitatia de la Ortopedie a participat si compania noastra, fara sa castige insa nu mi-e teama spun ca si castigatorul va face treaba buna !

  Raportează
 • postat de grivei Joi, 03 Iulie 2014 11:18 5.13.222.*** Link la comentariu
  0
  3

  ... si sa le puna termopane de uz casnic cum sunt in tot spitalul, sa reziste doar cateva luni ... si cat mai multe praguri sa aiba bolnavii ce sari

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.