Fundaţia "Cuvântul Întrupat" are nevoie de noi/ 500 de lei pentru tabăra copiilor nevoiaşi

Fundaţia "Cuvântul Întrupat" are nevoie de noi/ 500 de lei pentru tabăra copiilor nevoiaşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Mama să nu mai bea şi să numai aibă poftă de ţigări”, este cea mai mare dorinţă a lui Sorin, un absolvent de clasa I. Adi nu ştie când s-a născut, nici mama lui nu ştie, fără să se uite în certificatul lui de naştere. Nimeni nu i-a cântat vreodată „La mulţi ani” de ziua lui. Alina are şapte ani şi este afectată de violenţa domestică. Mihai nu are întotdeauna ceva de mâncare la micul dejun sau la cină. Cu toţii sunt în grija Fundaţiei "Cuvântul Întrupat" şi, pentru o săptămână, viaţa lor s-ar putea schimba radical.

Ar fi singura săptămână din an în care ar avea trei mese complete şi sănătoase în fiecare zi, propriul pat în care să doarmă, ar fi iubiţi şi protejaţi. Ar învăţa cum să se comporte la masă, cum să se spele pe dinţi şi să facă duş, s-ar juca şi ar învăţa lucruri noi: să călărească, să tragă cu arcul, să pedaleze şi să sară la trambulină. Ar participa în fiecare zi la atelierele de muzică organizate pentru ei: de chitară, tobe şi chiar canto, compoziţie şi improvizaţie muzicală şi literară. Toate aceste lucruri minunate li s-ar putea întâmpla numai dacă ar fi printre cei 50 de copii care vor participa la cea de-a 14-a ediţie a taberei de vară organizate de Cuvântul Întrupat în Vrancea.

Fundaţia îi invită pe gălăţeni să devină parteneri plătind biletul lui Adi, al Alinei, al lui Sorin sau al oricărui alt copil. Costă 500 de lei şi include cazarea, masa, transportul, materiale educative, mici premii la final. Iar dacă reprezentaţi o firmă, puteţi scădea această sumă din impozitul pe profitul realizat.

Citit 956 ori Ultima modificare Duminică, 06 Iulie 2014 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.