FĂRĂ MÂNCARE şi aparate FOTO la concertul lui IGLESIAS/ REGULI DE ACCES

FĂRĂ MÂNCARE şi aparate FOTO la concertul lui IGLESIAS/ REGULI DE ACCES
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pregătirile pentru concertul lui Julio Iglesias de duminică seară au început încă de ieri, cu amenajarea scenei pe Stadionul Dunărea. Organizatorii promit că totul va fi gata până sâmbătă seară. Pentru a evita îmbulzeala la punctele de acces, este recomandat să ajungeţi din timp la stadion. Accesul se va face începând cu orele 19,30. După intrare, este obligatoriu să păstraţi biletele. Biletul achiziţionat permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Conform cerinţelor venite din partea echipei artistului, cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Este strict interzis accesul cu: umbrele, brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video.

În zona de concert,  vor fi amenajate spaţii comerciale cu apă, băuturi răcoritoare, bere sau diferite produse alimentare. În ziua concertului, biletele vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor până la ora 14,00, după această oră putând fi  cumpărate de la punctele de vânzare ale Stadionului Dunărea.

Citiţi şi: Julio Iglesias vrea cinci stele atât la HOTEL, cât şi pe SCENĂ, pentru CONCERTUL de la Galaţi

Citit 1309 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Iulie 2014 09:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.