Toaletare de vară pe Faleză

Toaletare de vară pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Umezeala şi căldura au determinat iarba să crească rapid şi au făcut astfel necesară şi toaletarea Falezei inferioare. Echipele de întreţinere au tuns acum ierburile şi arbuştii s-au scurtat, precum şcolarii care erau frezaţi scurt, pe vremuri, înainte de începerea şcolii. Promenada este mai îngrijită, nu ca pe insula lui Robinson Crusoe.

Citit 1089 ori Ultima modificare Marți, 22 Iulie 2014 18:02

3 comentarii

 • postat de Gicu Sanitaru
  Joi, 24 Iulie 2014 14:11
  5.13.235.***
  Sa fim seriosi, asta nu e toaletizare ci o defrisare pentru a face mai vizibile bodegile plutitoare,Cu 2-3 saltimbanci de la ecosal care taie empiric boschetii te apuca iarna sa termini faleza. De altfel chioscurile si tonetele nu s-a gandit nimeni sa le toaleteze chit ca sufoca pistele de rolleri si biciclisti,basca se ocupa de comercializarea si chiar prepararea produselor alimentare fara o sursa curenta de apa ceea ce ridica mari semne de intrebare igienico-sanitare.Dar cui ii pasa ca tuciuriul care vinde floricele da o fuga in boscheti sa se usureze si apoi baga mana in floricele sau in vata de zahar?
  0
  3
  Raportează
 • postat de un falezist
  Joi, 24 Iulie 2014 09:56
  86.127.208.***
  Din pacate nu se vor usca domnule "taietorul", asa ca si anul viitor si la multi ani de acum incolo vom avea blocata vizibilitate spre Dunare de tufele de salcam pitic. Parerea mea este ca ar trebui scoase de tot si in locul lor adusa zgura si construita o pista de alergare pe zgura, ca sa nu-si mai distruga iubitorii de sport articulatiile pe astafltul falezei.
  0
  1
  Raportează
 • postat de taietorul
  Joi, 24 Iulie 2014 08:15
  5.13.234.***
  Orice muritor de rand stie ca toaletarea arbustilor nu se realizeaza vara ci doar primvara. Din imaginea pe care o prezentati sunt sigur ca acei arbusti taiati in acest fel se vor usca sigur. Vom trai si om vedea. Invit viata-libera sa mai faca o poza la sfarsitul lunii septembrie la aceiasi arbori.
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.