Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Mamele vor putea obţine, pe lângă indemnizaţia de creştere a copilului, venituri de până la 1.500 de lei anual, muncind de acasă, iar peste 12.000 de femei care au făcut acest lucru şi ar trebui să restituie indemnizaţia vor fi aministiate fiscal, a anunţat ministrul Muncii, Rovana Plumb.

Ministrul Muncii a declarat că, în urma unei decizii a Curţii de Conturi de verificare a dosarelor pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului, s-a stabilit că 12.460 de mame, în perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2014, au încasat venituri suplimentare, pe lângă indemnizaţia de creştere a copilului. Astfel, Curtea de Conturi a stabilit că mamele respective trebuie să returneze indemnizaţiile încasate, respectiv 15 milioane de lei pentru care s-a constituit debit.

Cele 12.460 de persoane care ar trebui să returneze indemnizaţiile vor fi amnistiate fiscal, potrivit unei propuneri de act normativ, iniţiată de Ministerul Muncii, ce va fi supusă aprobării în şedinţa de Guvern din 20 august.

Plumb a mai spus că această măsură nu afectează bugetul de stat aprobat pentru 2014, transmite mediafax.ro

 

Citit 1165 ori Ultima modificare Vineri, 01 August 2014 14:47

2 comentarii

 • postat de idiot, ......bla, bla..... taxe, base....., brice si carice Vineri, 01 August 2014 19:43 79.116.105.*** Link la comentariu
  1
  1

  de cite ori postezi iti dau dreptate. esti ceea ce spui ca esti: un idiot, ce...bla,bla, taxe, ue, usa..... da, ai mare dreptate. esti ceea ce crezi si spui ca esti. spor la postari ca esti chiar funny.

  Raportează
 • postat de un idiot obligat sa plateasca taxe arendasilor USA si H-UE Vineri, 01 August 2014 16:11 185.26.182.*** Link la comentariu
  4
  2

  Doamne, Doamne, ce faci cu noi?

  - un jurnalist scrie negru pe alb: " VOR PUTEA OBTINE" 125 LEI / LUNA muncind acasa de fapt inseamna "DAR LI SE CER BANII CARE AR PUTEA FI OBTINUTI MUNCIND ACASA?????:.
  Nu nene de la VLG News! Este conform legii de reducere BASISTA DE MULTI ANI, aia au constatat, au atentionat! LE-AU OBTINUT SE SCRIE!;

  - vreau sa nu ma mai crucesc dar nu pot.
  Ce trimite aia curte de conturi la procurori, cum furtul depaseste 1000 euroi, ascund dosarele in draci ca sigur se ajunge la unul din gasca se-cu-basista;
  Altfel:
  - fuga, fuguta pentru 125 lei pentru o mamica care nu a stiut sa masluiasca actele;
  - fuga fuguta pentru o batrana care, se pare (vorba jurnalistilor VLG), a dat spaga un borcan cu miere sau a furat o gaina! garla mascati, masini, sute de km, televiziuni in frunte cu cea a colonelului b1, GARLA BANI CHELTUITI!
  - garla procurori platiti cu peste 20.000 lei noi / luna sa vada care cu cine si cum au votat la referendum.

  Din 3 milioane de fraude aprobate de onle' SAM si merkel-H-UE, au ramas vreo 15.
  Bai Curte de Conturi. Vrem inapoi banii romanilor cheltuiti aiurea de procurori. De alea 7 servicii secrete basiste ca tot nu ne mai folosesc la nimica daca suntem sclavi in USA si UE, aia ne dicteaza tot. Macar am reduce TVA-ul cu 5%.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.