21 de premii şi menţiuni pentru gălăţeni la Olimpiadele tehnice

21 de premii şi menţiuni pentru gălăţeni la Olimpiadele tehnice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

21 de elevi gălăţeni au obţinut premii şi menţiuni la olimpiadele tehnologice şi la concursurile pe meserii.  S-au câştigat şase premii I, cinci premii II şi zece menţiuni.

În topul instituţiilor cu cei mai mulţi elevi care au primit premii, conduce detaşat Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna”. Nicu Lucian Hâncu a primit premiul I la concursul pe meserii, specializarea prepararea produselor din carne. Colega sa Andreea  Dragu a primit tot premiul I la olimpiada disciplinelor tehnice şi un premiu special pentru cea mai bună lucrare de laborator. Mihaela Nicula şi Andreia Oancă au obţinut câte un premiu al II-lea şi câte un premiu special, una pentru cea mai bună lucrare scrisă, iar cealaltă pentru cea mai bună lucrare practică. De la aceeaşi instituţie, Mirela Bunga a primit menţiune.

Două premii I au fost aduse Galaţiului de elevele de la  Colegiul de Agricultură şi Economie din Tecuci - Georgiana Ionaşc (zootehnie) şi Victoriţa Hagiu (tehnician veterinar).

Colegiul Economic se poate lăuda cu un premiu I al Simonei Negru şi trei menţiuni (Alexandra Malanca, Bianca Simion şi Ana Maria Bostan).

Nici elevii de la Grupul Şcolar Industrial Tecuci nu s-au lăsat mai prejos şi s-au întors acasă cu un premiu I prin Iustinian Duţă şi o menţiune obţinută de Adriana Bâră.

Alina Columban de la Grupul Şcolar „Sf. Maria” a primit premiul al II-lea la industrie textilă, în timp ce Silviu Buştean de la Colegiul Energetic „Paul Dimo” s-a clasat pe locul al II-lea la concursul pentru electricieni.

Menţiuni au mai fost câştigate de Ovidiu Donu (Grup Şcolar Traian), Andrei Marica (Metalurgic), George Ioneanu („Saligny”), Iosif Sandu („Asachi”), Simona Dogaru (Şc. 33) şi Vlad Muscalu (Şc. 11).

Inspectoarea de specialitate la disciplinele tehnice – Aura Moza - ne-a declarat că în 2009, comparativ cu alţi ani, s-au obţinut foarte multe premii şi menţiuni.    

Explicaţie foto: Cei cinci premianţi ai Colegiului de Industrie Alimentară „Elena Doamna”

Citit 1157 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.