O GĂLĂŢEANCĂ are nevoie de BANI pentru OPERAŢIE

O GĂLĂŢEANCĂ are nevoie de BANI pentru OPERAŢIE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Femeia suferă de cancer la sân, de o formă gravă de reumatism şi de hernie de disc


Până în urmă cu trei ani Elena Donciu ducea o viaţă obişnuită alături de soţ şi de fiul lor. Aveau o gospodărie pe care, din puţinul pe care îl câştigau lună de lună, se străduiau să o menţină cât mai curată şi îngrijită. Lucrurile s-au schimbat însă brusc în momentul în care soţul a murit. Tristul eveniment a luat-o pe nepregătite pe Elena Donciu, lăsându-i în suflet un gol care nu a mai putut fi umplut. 

Fractura ucigaşă

Când se aştepta mai puţin, la doar un an după ce şi-a pierdut partenerul de viaţă, băiatul ei, atunci în vârstă de 45 de ani, a căzut pe gheaţă şi şi-a scrântit umărul. "I l-au pus în ghips dar, după câteva zile, a început să-l doară foarte tare. S-a întors la spital, i-au tăiat ghipsul şi au văzut că locul era foarte umflat, semn al unei infecţii. Au hotărât imediat să-l opereze, pentru ca infecţia să nu se răspândească în corp. Doar că inima băiatului meu a cedat pe masa de operaţie. Vă închipuiţi ce a însemnat pentru mine aflarea veştii. Am simţit că nu e drept. Mi-am pierdut încrederea în medici. Nu-mi mai vedeam rostul pe lume", ne-a spus Elena Donciu, acum în vârstă de 65 de ani.

Dar cum viaţa îşi cere neîncetat tributul indiferent de greutăţile care ne ies în cale, femeia s-a văzut nevoită, în ciuda unei hernii de disc chinuitoare şi a unei forme grave de reumatism, să aibă grijă singură de gospodăria clădită împreună cu soţul ei. Îi rămăsese doar o pensie de 3,5 milioane de lei, din care abia se putea descurca.

Anul şi nenorocirea

A trecut încă un an şi Elena Donciu şi-a dat seama că ceva nu este în regulă cu unul dintre sânii ei. Speriată, a mers la medic să întrebe de la ce apăruse acea umflătură tare la atingere. Analizele au arătat că era vorba de o tumoare canceroasă, care trebuie operată cât mai repede. "Am fost programată pentru operaţie, dar mi-a fost frică, după ce a păţit fiul meu. Acum sunt programată din nou pentru luna septembrie, şi nu aş vrea să mai amân, pentru că boala se răspândeşte în corp. Nu am însă nicio economie făcută", ne-a mai spus femeia.

Dincolo de boala grea care îi pune în pericol viaţa, Elena Donciu este chinuită în prezent şi de faptul că trebuie să spele toate hainele la mână, în ciuda durerilor date reumatism. "Este un chin să bag mâinile în apă rece. Am avut o maşină de spălat pe care acum o ţin doar ca piesă de muzeu. Dacă cineva mi-ar oferi o altă maşină de spălat şi-ar face o adevărată pomană".

Cum puteţi ajuta

Gălăţeanca locuieşte în Cartierul Nou din Bariera Traian. Pentru a afla amănunte despre drama pe care o trăieşte, o puteţi suna la numărul de telefon 0740.798.187. De asemenea, în cazul în care mai cunoaşteţi poveşti asemănătoare vă rugăm să ni le semnalaţi la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

CITEŞTE ŞI: Campania VL "Din inimă!"/ Adrian Stase a ales să fie învingător

 

Citit 1534 ori Ultima modificare Marți, 12 August 2014 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.