PAMFLET/ Săptămâna gălăţeană, pe lung şi pe lat

PAMFLET/ Săptămâna gălăţeană, pe lung şi pe lat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Navrom Bac, în pragul falimentului/ „Nu mai prindem obleţi cum prindeam odată”

Navrom Bac trece în această vară prin cea mai neagră perioadă din punct de vedere economic. „Principala noastră activitate, prinderea obleţilor cu plasa de pe bac, nu mai merge din cauza creşterilor şi descreşterilor repetate ale nivelului Dunării”, a explicat directorul Navrom Bac.

Navrom Lac

 

Victor Paul Dobre nu suportă să stea închis/ „Sufăr de Klaustrofobie”

Prim-liberalul gălăţean Victor Paul Dobre spune că nu are nicio şansă să fie vreodată anchetat de DNA şi apoi închis. El susţine că are o boală rară, de care suferă doar o mână de politicieni români de dreapta. „Am klaustrofobie. E o boală grea, care nu îmi dă voie să stau în spaţii închise. De aceea nici la şedinţe la partid sau la Parlament nu prea stau. Dacă se închid toate uşile intru în panică şi o iau razna”, spune Victor Dobre. Liberalii gălăţeni susţin, totuşi, că Dobre este ceva mai vioi în ultma vreme, mai ales de când s-a anunţat numele candidatului liberal pentru preşedinţia ţării. „Se bucură, ţopăie, sare într-un picior, zici că îl aşteaptă pe Santa Klaus”, a spus un liberal gălăţean.

Satan Klaus

 

Cruzime fără margini/ Televizorul din celula lui Voiculescu, blocat pe B1

Ca şi cum condamnarea definitivă la zece ani de detenţie şi confiscarea unei bune părţi din avere nu ar fi fost suficiente, Dan Voiculescu are parte şi în închisoare de gesturi de cruzime. Astfel, potrivit unor surse din interiorul penitenciarului Rahova, celula lui Voiculescu are un singur televizor, care este mereu blocat pe B1. “Vrea, nu vrea, se uită la B1. În viaţa lui nu s-a uitat atât de mult la postul ăla de televiziune. Înjură la fiecare replică, scuipă de fiecare dată când apare un invitat nou în platou”, a povestit un coleg de celulă al lui Voiculescu unor jurnalişti de la Evenimentul Zilei. Din câte se pare, mai povesteşte sursa citată, efectele acestei terapii pline de cruzime se pot vedea deja. Voiculescu a fost auzit în celulă cum mormăia în barbă că Băsescu nu e chiar atât de rău şi că, una peste alta, până la urmă, a cam băgat spaima în corupţi. „Omul se dă pe brazdă. Bine, e şi meritul celor de la B1. Când te uiţi acolo zi şi noapte nu are cum să nu-ţi devină Băsescu simpatic. Nu trebuie să îl iubeşti din prima. Dar azi un pic, mâine un pic... în zece ani Voiculescu va ieşi cel mai mare fan al lui Băsescu”, a mai povestit colegul de celulă.

Celula de Criză

 

Angajaţii VL, zi liberă de Sf. Maria/ Marian Băilă, suspectat că nu vrea să dea de băut

Angajaţii de la Viaţa liberă au vineri, de Sfânta Maria, zi liberă. Desigur, este vorba despre o zi declarată în mod oficial liberă de către Guvern, însă există o serie de voci care susţin că în spatele acestei decizii s-ar afla şi alte motive. „Eu cred că Băilă nu vrea să dea o bere de ziua lui. Şi, ca să fie sigur că nu are cui, a zis să dea liber la toată lumea. Oamenii o să stea acasă şi o să bea bere din frigider. Mie îmi convine, că mă scot şi eu”, a declarat Marian Căpăţînă, de la secţia Sport. Alte trei persoane din redacţie susţin decizia patronatului de a fi liberi vineri. „Încă nu ştim de ce, dar nu le-am văzut să protesteze nici pe Mariana Cosntandache, nici pe Maria Fabian, nici pe Tanti Mary”, a comentat DCP.

Sfânta Magia

 

Succes istoric al poliţiştilor/ O bandă de vânzători de râme a fost destructurată

14 membri ai grupării interlope Lipitoarea au fost reţinuşi de poliţiştii gălăţeni după ce au fost prinşi că vindeau râme la Bac fără să dea bon de casă. „Gangsterii au fost reţinuţi cu propunere de arestare preventivă. Părerera mea e că îşi vor lua zeci de ani de puşcărie”, a declarat un poliţist oarecare.

Bir Întins

 

Sărbătoare la Cudalbi/ Dumitru Prunariu, cetăţean de onoare al comunei

Cudalbiul sărbătoreşte de trei zile titlul onorific de cetăţean de onoare acordat astronautului Dumitru Prunariu. „S-a făcut dreptate. Era normal ca acest om destoinic, care poartă acest nume mare, să devină cetăţeanul nostru de onoare. Sincer, nici nu ştim ce anume a făcut acest om, dar nici nu contează. Dacă îl cheamă Prunariu, sigur e om de nădejde. Din punctul meu de vedere are nume de sfânt”, a comentat Mitică Păhărel, localnic. De altfel, în cadrul aceleiaşi ceremonii au fost sfinţiţi zece pruni din centrul comunei. „Sunt pruni în vârstă de peste o sută de ani. Din ei au băut şi străbunicii noştri. Trebuie să avem grijă de trecutul nostru, altfel nu o să mai avem niciun viitor”, a spus secretarul primăriei la ceremonie. Potrivit martorilor, după mai multe pahare, câţiva localnici mai îndrăzneţi au pus mâna pe topoare, au tăiat în jur de o sută de stejari dintr-o pădure aflată în imediata apropiere a comunei şi au plantat în locul lor pruni.

Pruna şi Bună

Citit 1279 ori Ultima modificare Joi, 14 August 2014 23:56