EXAMEN de studii complementare pentru MEDICII gălăţeni, în septembrie

EXAMEN de studii complementare pentru MEDICII gălăţeni, în septembrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministerul Sănătăţii (MS) va organiza pe 24 septembrie examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentişti şi farmacişti. În această sesiune se pot înscrie candidaţii care finalizează până la data de 31 august pregătirea teoretică şi practică efectuată în vederea obţinerii atestatelor de studii complementare.

Examenele se vor desfăşura în centrele universitare medicale acreditate de MS în care s-a efectuat pregătirea. Pentru fiecare probă de examen, nota minimă de promovare este 5, cu excepţia probelor de examen de atestat pentru care sunt precizate alte condiţii minime de promovare. Media finală minimă de promovare a examenului pentru obţinerea atestatelor este 7. În cazul în care la una dintre probele de examen nu se obţine nota minimă de promovare, candidatul este declarat nepromovat.

Înscrierea candidaţilor la examen se va face până pe data de 9 septembrie inclusiv, la sediul MS, cu excepţia atestatului în Implantologie.

Înscrierile pentru atestatul de Implantologie se fac în aceeaşi perioadă, respectiv între 25 august — 9 septembrie inclusiv, la direcţiile de sănătate publică din centrele universitare în care s-a făcut pregătire pentru obţinerea acestui atestat: Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara. Arondarea candidaţilor pe centre universitare medicale va fi comunicată în ziua de 15 septembrie pe site-ul MS.

CITEŞTE ŞI: Posturi DEBLOCATE în SPITALELE gălăţene, din ordinul Ministrului Sănătăţii

Citit 1378 ori Ultima modificare Miercuri, 27 August 2014 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.