A picat INTENŢIONAT BACUL în vară şi a luat CEA MAI MARE NOTĂ din judeţ în toamnă

A picat INTENŢIONAT BACUL în vară şi a luat CEA MAI MARE NOTĂ din judeţ în toamnă

Foto: vremeanoua.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

În vară a picat intentionat Bac-ul, în sesiunea de toamnã e performera judeţului. Povestea plină de curaj o are ca personaj principal pe sefa de promoţie a Colegiului Tehnic “Marcel Guguianu” din Zorleni, Iemima Gîbu. O obişnuită a olimpiadelor şi concursurilor naţionale de Geografie şi Matematică, eleva a picat intenţionat Bacalaureatul în sesiunea de vară, spre surprinderea conducerii unităţii şcolare. ”Pe moment nu i-am înţeles strategia, pentru că pe parcursul anilor de liceu a fost eleva cu cele mai mari note. I-am fost profesor de Geografie şi ştiam că e capabilă să ia Bacalaureatul fără probleme”, ne-a declarat directorul Colegiului din Zorleni, prof. Gându Liviu.

Iar planul său a dat roade zilele trecute. Rezultatele sesiunii august-septembrie a Bacalaureatului 2014 o indică pe Iemima Gîbu, eleva cea mai bună a judetului Vaslui, cu media generalã 9,71. Tânăra a fost notată la Bac-ul din toamnă cu 9,4 la Limba Română după ce în vară obţinuse la aceeaşi materie doar 3,7. Faptul că manualele nu îi erau străine o dovedesc notele la celelalte două probe scrise: 10 la Matematică şi 9,75 la Geografie.

Povestea elevei poate fi citită aici: "A picat la Bac pentru cã asa si-a dorit".

Citeşte şi: BACALAUREAT 2014/ Topul liceelor gălăţene, în a doua sesiune

Citit 2956 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Septembrie 2014 14:10

2 comentarii

 • postat de bacul de toamna Miercuri, 03 Septembrie 2014 16:40 5.13.213.*** Link la comentariu
  1
  4

  Probabil ca a gandit la faptul ca in toamna vor fi subiecte mai accesibile si se pare ca i-a iesit. Astfel a luat o nota mai mare!

  Raportează
 • postat de florin Miercuri, 03 Septembrie 2014 15:41 5.13.223.*** Link la comentariu
  3
  5

  Si sa-mi explice cineva de ce a fost o strategie buna????Bun inteleg ca la marea majoritate a facultatilor media la bacalaureat este prioritara dar singura si-a propus sa stea un an pe bara?????

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.