MERCURIAL/ Cât îi costă pe PĂRINŢI echipamentul sportiv al COPIILOR

MERCURIAL/ Cât îi costă pe PĂRINŢI echipamentul sportiv al COPIILOR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă începerea noului an şcolar este o aventură financiară pentru părinţii, cu toţii încearcă să-i cumpere copilului tot ceea ce are nevoie la orele de curs. Pe lângă uniforme, manuale, rechizite şi ghiozdan nou, este important ca elevul sau eleva să aibă şi un echipament sportiv, pentru orele de educaţie fizică.

Internetul este plin de tot felul de site-uri, pe care puteţi găsi treninguri şi încălţăminte sport pentru copii, la preţuri pentru toate buzunarele.

De exemplu, pe www.sports.woomie.ro, o pereche de pantaloni de trening pentru băieţi de 11- 12 ani, costă 41,88 de lei, o bluză de trening, disponibilă în diverse mărimi pentru băieţi cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani, este 31,41 de lei, iar preţul unui trening complet (bluză cu fermoar), pentru fete de 11, 12 sau 13 ani, ajunge la 67,73 de lei. Părinţii care vor să cumpere haine de firmă pot alege un trening pentru fete de la Adidas, care costă 125,63 sau 150 de lei.

Pe site-ul www.hainute.ro, un pantalon de fotbal pentru băieţi este 21 de lei, unul de la firma Nike, atât pentru fete, cât şi pentru băieţi, este 44 de lei. Un trening flauşat, fabricat în România, costă 65 de lei, iar pentru fetiţele mai mici, părinţii pot cumpăra un pantalon de trening Hello Kitty cu 29 de lei.  Pe www.kyk.ro, puteţi găsi reduceri la articolele sport pentru copii. Treningurile pentru băieţi au preţuri cuprinse între 48 şi 56 de lei, iar cele pentru fete, cu tot felul de imprimeuri şi personaje din desene animate, au preţuri asemănătoare.

Dacă vorbim de încălţăminte, şi aici aveţi numeroase opţiuni de magazine online. Pe www.miniprix.ro, cea mai ieftină pereche de tenişi pentru copii este 19 lei, iar cel mai mare preţ ajunge la 39 de lei. Adidaşii cu arici costă 59 de lei, iar pantofii sport din piele sunt 89 de lei. Pe www.comodo.ro, găsiţi încălţăminte sport de la diferite mărci. Pantofii sport Adidas, pentru fete, cu prinţese din lumea Disney, costă 119,99 lei, iar pantofii sport Puma, pentru ambele sexe, costă între 70 şi 170 de lei.

CITEŞTE ŞI: MERCURIALUL SĂPTĂMÂNII/ Preţurile rechizitelor şcolare

Citit 1793 ori Ultima modificare Vineri, 12 Septembrie 2014 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.