Sculpturile care dau UNICITATE EUROPEANĂ Falezei, ascunse de crengi

Sculpturile care dau UNICITATE EUROPEANĂ Falezei, ascunse de crengi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sculpturile în metal de pe faleză, care dau unicitate europeană malului nostru de fluviu, au fost gândite în aşa fel încât să se încadreze perfect în peisaj. Unele s-au încadrat însă atât de mult încât nici nu se mai văd! Ele au rămas pe loc, normal, în timp ce copacii au crescut. Şi alţi arbori, care nu aveau ce căuta în preajma sculpturilor, au crescut acolo, luându-le faţa! Şi n-au fost nici măcar tunşi. Paradoxal, căci în acelaşi timp, în alte zone ale oraşului, se tot taie copacii…

Citeşte şi: PRIMARUL EXPLICĂ de ce s-au TĂIAT TEII de pe FALEZĂ (FOTO)

Citit 884 ori Ultima modificare Vineri, 12 Septembrie 2014 16:09

4 comentarii

 • postat de vio
  Sâmbătă, 13 Septembrie 2014 22:50
  89.35.19.***
  Cilinca Victor, tu chiar iti bati joc de noi? UNICITATE EUROPEANA? Grotesc..
  3
  1
  Raportează
 • postat de marean
  Sâmbătă, 13 Septembrie 2014 21:52
  86.121.140.***
  Asemenea sculpturi sunt unice in Europa pentru ca sunt niste kitsch-uri ordinare
  Foarte bine ca sunt ascunse de natura, ne facem draq de ras cu ele, pentru ca sunt simboluri ale epocii de aur cand sculptorii de seama erau selectati atent din randul taranilor semi-analfabeti
  8
  0
  Raportează
 • postat de Zdrang
  Sâmbătă, 13 Septembrie 2014 20:11
  89.136.5.***
  Voi, cei de la VL, n-aveti ce face decat sa-i dati idei primarului? Abea se potolise cu taiatul copacilor (el zice ca-i "toaleteaza")!
  1
  2
  Raportează
 • postat de un idiot obligat sa plateasca taxe arendasilor USA si H-UE
  Sâmbătă, 13 Septembrie 2014 13:20
  185.26.182.***
  Cateodata ne aducem aminte de unele vorbe istorice. Nicu Ceasca: voi, astia, hotii de azi, n-o sa fiti in stare nici macar sa varuti ce v-a lasat tata.
  Daca felul cum s-au facut alea sunt extrem de jignitoare la adresa populatiei Romaniei, ele exista. Cum sa faca astia 'spe studii cu multi bani, pentru "studii de punere in valoare peisagistica bla, bla, ..., pentru facut ? s-au terminat!
  Libertatea era un simbol al Galatiului. L-au vandut gasca lu' base&toader. Ca sarcina de serviciu.
  Transilvania, un simbol al Marii Romanii. L-a aranjat Toader&Atanasiu(SuperQuattro). Scufundarea si, apoi DISTRUGEREA, tot ca sarcina de serviciu.
  Ura pentru tot ce s-a facut de inaintasi. Ca este bosorogi si sa stea draq la cimitir, nu sa mearga la vot. Ca noi, tinerii, oricum nu mergem ca avem treaba!

  Sa ne fie rusine. De ce avem ONG-uri cu titluri pompoase? Ei n-au voluntari? Ce mare lucru sa adune 10 voluntari sa faca curat in jurul a ce mai avem? Asa, jigodiile de carciumari intra si distrug. Primaria se face ca ploua. Garda de mediu si sefii lor dorm profund. Probabil asteapta sa se scurga Faleza in Dunare si apoi, daca este POLITIC conform obiceiului procurorilor romani, or sa se apuce sa stearga praful de pe dosare dupa SCHIMBAREA POLITICA DE LA VARF.
  2
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.