Oferte la MUNTE şi la MARE pentru minivacanţa de 1 Decembrie
Foto: Sursa foto: romaniatv.net

Oferte la MUNTE şi la MARE pentru minivacanţa de 1 Decembrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patronii de hoteluri şi pensiuni au pregătit deja oferte pentru minivacanţa de Ziua Naţională a României, potrivit europafm.ro. Şi cum anul acesta 1 decembrie pică într-o zi de luni, vom avea trei zile libere. În plus, duminică, pe 30 noiembrie, va fi sărbătoarea Sfântului Andrei.

Aşadar, cei care nu vor să stea acasă de 1 Decembrie sau nu ţin neapărat să participe la serbările tradiţionale cu fanfare, mici, cârnaţi şi vin fiert, pot alege din ofertele puse la dispoziţie de hotelierii şi patronii de pensiuni din ţară.

De exemplu, în Braşov, hotelierii şi autorităţile locale au pus la punct un program special pentru 1 Decembrie. Cu această ocazie, în oraş, se vor aprinde luminile de Crăciun, iar seara va fi o retragere cu torţe aprinse în centrul Braşovului.

Pentru minivacanţa de 1 decembrie, în localitatea Horezu, unele pensiuni şi hoteluri oferă reducere celor care-şi sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei: trei nopţi de cazare la preţ de două. Altele oferă, gratuit, pe 1 Decembrie, mici şi alte bunătăţi la grătar.

Şi hotelierii de pe Litoral au conceput pachete turistice, din care nu lipsesc petrecerile tradiţionale româneşti şi nici mesele îmbelşugate cu fasole cu ciolan şi vin fiert.

Potrivit reporterntv.ro, hotelierii din Mamaia le-au pregătit deja pachete pentru săbătoarea națională, care să o cuprindă și pe cea a Sfântului Andrei. Trei nopți de cazare dintre care două sunt incluse în pachet, iar a treia este oferită gratuit în camere premium. Turiştii vor fi întâmpinați cu tratament VIP în cameră. Pachetul este la o valoare de 954 lei pe cameră dublă, deci pentru două persoane, copii beneficiind de gratuități, a declarat un manager de hotel de patru stele.

Cei car aleg să vină pe litoral în această minivacanță pot alege să beneficieze și de accesul la SPA, saună sau masaj. În plus, trebuie să plătească o sută de lei.

Şi la malul mării, cei care poartă numele de Andrei sau Andreea beneficiază de un discount, 10 la sută din tariful pachetului. Iar în prețul acestuia este inclusă o drumeție la Mânăstirea Sfântului Andrei, dar și o ședință de echitație.

Citit 1721 ori Ultima modificare Marți, 18 Noiembrie 2014 14:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.