DĂRUIŢI BUCURIE DE CRĂCIUN/ "Colindăm pentru Miruna" - spectacol CARITABIL la Dramatic

DĂRUIŢI BUCURIE DE CRĂCIUN/ "Colindăm pentru Miruna" - spectacol CARITABIL la Dramatic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi, 18 decembrie, Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galaţi va găzdui spectacolul caritabil „Colindăm pentru Miruna”, organizat de fundaţia „Aripi pentru înger” şi Asociaţia pentru Realizarea Tinerilor prin Educaţie.

MIRUNA TOMA este elevă în clasa a-VII-a la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" Galaţi, secţia Arte Plastice. Un copil frumos, cu un suflet de artist.

Miruna suferă de o deformare foarte gravă a coloanei vertebrale, numită SCOLIOZĂ DORSO-LOMBARĂ DEXTRO-CONVEXĂ. De la vârsta de 3 ani, Miruna a trecut prin nenumărate investigaţii de specialitate, radiografii, RMN-uri, a purtat corsete speciale, a făcut nenumărate şedinţe de kinetoterapie şi gimnastică medicală. Cu toate acestea, boala ei s-a agravat o dată cu trecerea timpului, iar în ţara noastră nu a fost găsita o modalitate de tratament.

În iulie 2014, Miruna a beneficiat de o consultaţie gratuită din partea dl. prof. dr. Ahmet Alanay, unul dintre chirurgii renumiţi atât în Turcia, cât şi în lume, specialist în probleme ale coloanei vertebrale. Suferinţa Mirunei se poate opri printr-o singură intervenţie chirurgicală, dar care costă aproximativ 27.000 Euro, şi care trebuie făcută de urgenţă, deoarece scolioza Mirunei se agravează pe zi ce trece, curburile coloanei depăşind 90 de grade, afectând organele interne.

Cei care doresc să doneze o pot face în unul din următoarele conturi:

1. Denumire entitate nonprofit: FUNDAŢIA “ARIPI PENTRU INGERI”

Cod de identificare fiscală (CIF): 28047992

Cont bancar (cod IBAN): RO80 BTRL 0180 1205 U294 85XX

Banca Transilvania Galati

2.CEC, Sucursala Galaţi

LEI : RO13 CECE GL01 08RO N083 0405

Titular cont: Toma Miruna Antonia

Vă rugăm specificaţi în ordinul de plată: DONAŢIE PENTRU MIRUNA.

Pentru spectacolul caritabil, o invitaţie costă cel puţin 20 de lei, dar fiecare poate plăti orice sumă doreşte, deoarece toate încasările se donează Mirunei. Biletele pot fi achiziţionate de la Cafeneaua La Fani, de la Secretariatul Liceului de Artă Dimitrie Cuclin sau la numerele de telefon 0755190470, respectiv 0745621900.

Citit 1151 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Decembrie 2014 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.