DESZĂPEZIRE LA GALAŢI: Au degajat strada acoperind trotuarul
Foto: Foto Corina Dobre

DESZĂPEZIRE LA GALAŢI: Au degajat strada acoperind trotuarul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Responsabilii cu deszăpezirea au apelat la o metodă „inedită” de a scăpa de cantităţile impresionante de zăpadă de pe strada Fraternităţii: au ridicat mormanele, după care le-au depozitat chiar pe trotuare. Situaţia ne-a fost semnalată de domnul Radu Mereuţă, un cititor care locuieşte pe Fraternităţi, la nr. 5, colţ cu strada Ion Creangă.

„Am sunat de două ori la 112. Am stat de vorbă cu pompierii, care mi-au spus că va fi rezolvată problema, dar nu a venit nimeni. Acum, eu ce să fac? Să mă apuc să deszăpezesc ce au înzăpezit cei de la deszăpezire? Locuiesc la demisol, iar mormanele de zăpadă mi-au obturat şi vizibilitatea, pe lângă faptul că au îngustat trotuarul”, ne-a spus gălăţeanul, căruia sănătatea nu îi permite să repare ceea ce au stricat responsabilii cu deszăpezirea.

„Este aproape imposibil să transportăm şi zăpada din cartiere. Costurile sunt incomensurabile. Vom trimite o echipă de câţiva muncitori pentru a lărgi trotuarul, dar ca să cari din cartier este foarte greu. Nici banii nu sunt cu nemiluita”, ne-a declarat Ionuţ Pucheanu, directorul Ecosal.

Citeşte şi: Gălăţenii îşi RUP GÂTUL pe TROTUARELE instituţiilor publice (FOTO)

Citit 1236 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Ianuarie 2015 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.