Înjunghiat de patru ori

Înjunghiat de patru ori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un bărbat a trecut pe la fratele său, pe care l-a găsit cu un oaspete * Între cei doi vizitatori, lucrurile au degenerat *

Un bărbat de 45 de ani din comuna Smârdan a ajuns la Urgenţe, după ce, susţine el, a fost înjunghiat de un consătean pe care l-a găsit prin curtea fratelui său.

„M-am dus să-mi iau un pachet de ţigări, după care am trecut pe la frate-meu. Acolo era unul, prin curte. L-am întrebat ce face acolo, iar el mi-a zis că de ce fac eu ordine în curte la frate-meu. Şi după aceea m-a înjunghiat de patru ori”, povesteşte bărbatul, internat acum în secţia de Chirurgie Toracică a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

„Un bărbat de 45 de ani a fost adus la spital în stare gravă, cu patru plăgi înjunghiate, trei în membrul superior, iar una în spinare, cu lezare de plămân”, a declarat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Poliţia a făcut deja cercetări în acest caz: „Fratele victimei bea cu cel care avea să devină agresor. Când a intrat în curte, bărbatul de 45 de ani l-a întrebat pe invitat ce caută la fratele său şi ulterior l-a lovit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene, Cristina Tatulici. În replică, acesta a pus mâna pe cuţit şi a dat.

„După ce medicul legist va stabili dacă viaţa bărbatului înjunghiat a fost pusă în pericol, se vor lua măsurile care se impun”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene.

Foto: arhiva V.L.

Citit 918 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.