DONEAZĂ DIN IMPOZIT către „Inimă de Copil”. „Doi la sută, mă ajută”

DONEAZĂ DIN IMPOZIT către „Inimă de Copil”. „Doi la sută, mă ajută”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru că s-a dat startul direcţionării a doi la sută din impozit către tot felul de organizaţii non profit, şi cei de la Fundaţia „Inimă de Copil” au început campania de promovare a acestei alegeri pe care orice contribuabil poate să o facă.

„În fiecare an este destul de dificil să adunăm bani din donaţia a doi la sută din impozit pe venit, pentru că trebuie să ajungi la fiecare persoană în parte, să-i vorbeşti, să explici ce înseamnă şi cum se face. În plus, în Galaţi sunt şi multe organizaţii care, la fel ca noi, au nevoie de sprijin financiar. Dar noi le transmitem gălăţenilor că membrii Fundaţiei "Inimă de Copil" au 18 ani de experienţă în servicii sociale, au ajutat mii de copii la nivelul judeţului Galaţi şi au schimbat o mulţime de vieţi. Însă pentru a continua demersurile noastre, avem nevoie de ajutorul celor din jur. Este un gest simplu, care nu costă absolut nimic, nu durează mult, dar semnifică enorm pentru noi”, ne-a declarat Anna Cristina Burtea, directoarea „Inimă de Copil”.

Cum donezi doi la sută

Pentru a dona doi la sută din impozitul tău anual, trebuie să completezi declaraţia 230 (dacă ai venituri doar din salarii) sau declaraţia 200 (dacă ai venituri din mai multe surse, ca de exemplu contracte de închiriere, drepturi de autor, etc) cu datele personale şi datele: Fundaţia „Inimă de Copil”, cod fiscal 9076002. Apoi, trebuie să o depui personal, ori să o trimiţi prin poştă (recomandat) la Direcţia Finanţelor Publice Galaţi. Termenul limită de depunere a acestor declaraţii este 25 mai 2015.

Anul trecut, 1.000 de persoane au donat doi la sută către „Inimă de Copil” Galaţi şi s-au adunat 70.000 de lei, sumă ce înseamnă doar opt la sută din întreg bugetul necesar asociaţiei pentru un an de zile.  În prezent, fundaţia are în grijă 350 de copii lunar.

Citeşte şi: DONAŢII pentru "Inimă de Copil"/ Şi tu poţi AJUTA copiii cu dizabilităţi

Citit 1455 ori Ultima modificare Vineri, 23 Ianuarie 2015 21:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.