Stinge lumina de "Ora Pământului", sâmbătă seara

Stinge lumina de "Ora Pământului", sâmbătă seara
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii sunt invitaţi, de către Agenţia pentru Protecţia Mediului, sâmbătă, 28 martie, de "Ora Pământului", între orele 20.30 şi 21.30, să stingă luminile în case şi să iasă la o alergare nocturnă, la o tură cu bicicleta sau la o simplă plimbare simbolică prin oraş, împreună cu prietenii, vecinii, familia sau colegii. Invitaţia este lansată în cadrul celei mai mari manifestări pentru mediu din lume, "Ora Pământului", care se derulează anul acesta sub îndemnul "Dăruieşte naturii din energia ta!".

"Ne vom consuma energia alergând sau plimbându-ne, pentru a semnala că mediul este un subiect de interes major pentru noi, mai actual decât oricând, şi că suntem pregătiţi să investim propria energie pentru a-l proteja. Dorim să promovăm, în acelaşi timp, mijloacele de deplasare prietenoase cu natura şi benefice pentru organism", se arată în comunicatul Agenţiei pentru Protecţia Mediului.

Invitaţia de a se alătura comunităţii globale şi de a stinge luminile este lansată totodată instituţiilor publice şi companiilor private din Galaţi.

Citit 1399 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2015 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.