CONCURS de îndemânare pe BICICLETĂ pentru COPIII din Galați. Ce SURPRIZE îi așteaptă pe juniorii înscriși în competiție

CONCURS de îndemânare pe BICICLETĂ pentru COPIII din Galați. Ce SURPRIZE îi așteaptă pe juniorii înscriși în competiție
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia Bike Works organizează, pe data de 26 aprilie, în parcarea magazinului Kaufland din Micro 19, cea de-a doua ediție a concursului de îndemânare pe bicicletă - „Juniorii Pedalează”, adresat copiilor cu vârste cuprinse între șase și 14 ani. Potrivit reprezentanților ONG-ului, cei mici vor avea de parcurs, pe bicicletă, un traseu care va cuprinde mai multe tipuri de obstacole, pornind de la parcurgerea unui traseu printre jaloane, traversarea unei scânduri înguste sau mutarea unui bidon cu apă de la un punct fix la altul. La final, copiii vor fi răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi produse oferite de sponsori. „Asociaţia Bike Works promovează mersul în siguranţă pe bicicletă şi de aceea trebuie să ştiţi că micuţii nu vor putea intra în concurs dacă nu poartă căşti de protecţie. În acelaşi timp, evenimentul se va desfăşura pe un circuit închis, toată zona de concurs din parcarea centrului comercial fiind izolată față de mașini și marcată corespunzător”, au precizat membrii Asociației.

Înscrierile se fac doar online, pe site-ul oficial al concursului juniorii.bikeworks.ro, unde este disponibilă o aplicaţie în acest sens. Acestea se vor închide pe 24 aprilie (inclusiv) la ora 24.00, iar taxa este de 20 lei pentru fiecare concurent.

„La prima ediţie a concursului Juniorii Pedalează, care a avut loc în septembrie 2014, cei aproximativ 50 de participanţi s-au bucurat din plin de traseu, avându-i alături pe părinţi şi organizatori care nu i-au pierdut o clipă din ochi, iar muzica bună din zona podiumului a întreţinut buna-dispoziţie a tuturor”, spun organizatorii.


 

Citit 1165 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Aprilie 2015 13:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.