SE ÎNTÂMPLĂ ÎN GALAŢI: Aparate de fitness şi mese de ping-pong DISTRUSE (FOTO)
Foto: Foto Florin Răvdan

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN GALAŢI: Aparate de fitness şi mese de ping-pong DISTRUSE (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Spiritul distructiv al unor gălăţeni şi-a făcut simţită prezenţa şi în locurile de relaxare din Grădina Publică. Unele aparate de fitness sunt pur şi simplu vandalizate, în ciuda faptului că zona este păzită.

Din unele aparate au dispărut componente, altele au fost prost montate sau reparate, reprezentând acum un real pericol pentru cei care vor să le folosească. De exemplu, un aparat care poate fi folosit pentru picioare şi spate „se clatină” la orice mişcare, deşi a fost reparat de nenumărate ori. Astfel, un loc unde te poţi relaxa s-a transformat într-o zonă periculoasă, din cauza lipsei de educaţie a multor gălăţeni.

Nici mesele de ping-pong nu au scăpat de deteriorări. Fileurile au fost furate, iar mesele au fost mâzgâlite, „ciuruite” sau rupte. Prin urmare, cei doi agenţi de pază au fost nevoiţi să strângă fileurile rămase şi le ofere doar celor civilizaţi ocazia de a juca tenis de masă.

Şi dacă tot am pomenit de lipsa civilizaţiei, trebuie să menţionăm şi numărul destul de mare al băncilor sau al coşurilor de gunoi care au fost smulse efectiv din pământ.


CITEŞTE ŞI: Zone luminate doar de lună, în Grădina Publică din Galaţi

Citit 2396 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2015 00:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.